Nastavak dirljive piče, Miletić želi da poseti Dukija u Barseloni

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2018.
15:12
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Četvorogodišnji Dušan Todorović ovog leta ujedinio je Srbiju koja ga svim srcem bodri i moli se da pobedi u svojoj najvažnijoj borbi, ali ne samo to...

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Ovaj hrabri dečak, koji je od pre nekoliko dana na lečenju u Barseloni, još jednom pričom je dirnuo mnoge, a posebno fudbalera Partizana Nemanju R Miletića.

On je njegov omiljeni fudbaler, što je mali Duki dokazao na nesvakidašnji način, tako što je odbio ponudu bolničkog osoblja u Barseloni da mu u posetu dođu tamošnje fudbalske zvezde, poput Mesija i drugih, već je izrazio želju da umesto njih uz njega bude Partizanov Nemanja.

Naravno, buru emocija kod Partizanovog defanzivca izazvala je ova Dušanova želja, a u izjavi za ''Kurir'', Miletić je potvrdio da će pokušati da nađe način, uz pomoć ljudi iz kluba, da ode u Barselonu i poseti Dukija.

''Otkad je sve počelo, sa njegovim ocem sam u stalnom kontaktu, a i kad Dule želi da me čuje, uvek smo na video poruci.

Ja se nadam da ću moći da mu ispunim tu želju, ali zgusnut je raspored, pauzirao sam dve utakmice, sad ide i derbi, pričaću sa ljudima iz kluba, pa ako budem mogao da odem na dan-dva, biću svakako srećan, jer znam da će biti i on, ali ako ne uspemo, više bih voleo da se on što pre vrati, pa da se družimo svaki dan ovde.

Ali, ako ne sad, ja ću probati kada bude pauza za repezentaciju, probaću sa nekim ljudima iz kluba da odem u Barselonu da ga posetim'', izjavio je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 20.09.2018
16:26

Dirljiva priča.Dobar primer.Bravo za obadvojicu.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 20.09.2018
15:29

Momci u nedelju i za njega da izginete.