Nastasić o Krstajićevom potezu pred Mundijal: "To je podlo!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.09.2018.
19:02
Izvor: Sportske.net

Selektor je odbio da komentariše izjave Luke Milivojevića i Matije Nastasića, ali je potonji otkrio još jedan detalj koji se dogodio pre Mundijala.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ne stišava se bura oko fudbalske reprezentacije Srbije koja je nastala nakon izjava Luke Milivojevića i Matije Nastasića.

Srpski internacionalci poručili su da neće igrati za Srbiju dok Mladen Krstajić sedi na klupi "Orlova", a obojica su imali svoje razloge.

Više o tome kako je Luka Milivojević obrazložio svoju odluku mogli ste da čitate OVDE, a Matija Nastasić je u razgovoru za nemački "Skaj" otkrio još neke detalje koji su se desili pre Mundijala.

Mladen Krstajić nije poveo Matiju Nastasića na Mundijal zbog toga što nije mogao da se oporavi od povrede, ali štoper Šalkea tvrdi da to nije istina.

"Za svakog igrača je san da nastupi na Mundijalu. Nisu mi čak ni rekli zašto sam precrtan, povreda nije razlog. To je podlo", rekao je Nastasić za nemački Skaj.

Juče smo mogli da čujemo da je Nastasića razočaralo i to što ga Mladen Krstajić nije lično obaveštavao o odlukama i planovima već je komunikacija išla preko pomoćnika.

Selektor Mladen Krstajić danas nije želeo da komentariše izjave Luke Milivojevića i Matije Nastasića. O tome šta je Krstajiće rekao pred duel sa Litvanijom u Ligi nacija možete da čitate OVDE!

Srbija u Litvaniji
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Reprezentacija Srbije izašla je nakon konferencije za medije na teren stadiona koji se nalazi u sklopu nacionalnog centra FS Litvanije kako bi odradila trening pred sutrašnji meč.

"Orlovi" su imali priliku da osete veštačku podlogu na kojoj će sutrašnji meč biti odigran.

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НССрбија
Friday, 07.09.2018
12:15

подли крстаја

avatar
Znajsha
Thursday, 06.09.2018
22:32

Ko je ovaj lik i sta je uopste on dao da bi se zestio.Ajde bezi kiksaro i ne javljaj se vise.

avatar
magister
Thursday, 06.09.2018
20:30

Razočaravajuće ponašanje Nastasića. Opet će ispasti da branim Krstajića, za koga svi znamo da za sada nije dorastao za to što radi. Ali koliko ih je na mnogo važnijim pozicijama u društvu, pa to niko i ne pominje? Matija Nastasić je u istoj menadžerskoj agenciji u kojoj je i Milivojević, pa to dodatno deluje loše. Matija, to što si bio sveže oporavljen od povrede, ne znači da si morao biti pozvan na SP. Pa za Salaha je bilo pitanje da li će da igra. Zašto bi neko pored 5 štopera sličnog kvaliteta, pozvao onog koji samo što je izašao iz povrede? Šta je tu podlo, što je selektor izabrao nekog drugog, a to izdvojio kao za njega ključni razlog. Ja verujem da je baš tako razmišljao "imam igrače sličnog kvaliteta, neću da zovem nekog koji i na treningu može da obnovi povredu, kazaće da ga forsiram jer je iz Partizana". Pritom, Krstajić nije, bar u medijima koji su mi bili dostupni, nikad izjavio da je precrtao Milivojevića ili bilo koga, naprotiv, da je ovaj sastav sada - pozvao za Litvance i Rumune i da je ideja da proba što veći broj igrača. Voleo bih da Siniša postane selektor, ali ovo je ružna hajka.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 06.09.2018
20:44

Mozda on zna nesto sto mi ne znamo, Salah je bio i ozbiljnije povredjen pa je ipak otputovao, ali, ja pre svega mislim da Nastasic ne pruza dobre partije u reprezentaciji i da ga mnogi selektori ne bi bas previse uvazavali.

avatar
Čeki
Thursday, 06.09.2018
22:03

Ne kazem da nisi u pravu, ali Nastasic se oporavio i pre nego sto se znalo zvanicno da se oporavio. Tako da nije da je bas skroz svez izasao iz povrede. Slazem se da to ne treba da mu bude garantovano da igra, ali je imao super sezonu u Salkeu i mislim da bi uspeo nesto da uradi na Mundijalu.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 06.09.2018
19:23

..pa druze precrtan si da bi napravio mjesto Veljkoviću ili kako se vec zove,našom prvom perjanicom protiv Brazila!

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 06.09.2018
20:41

Dobar si sa padezima. Nije mu to ime nego prezime.

avatar
НССрбија
Friday, 07.09.2018
08:25

Џандро, џандрице српска перјанице :D

avatar
ННСрбија
Friday, 07.09.2018
06:23

😂 хахаха

avatar
magister
Thursday, 06.09.2018
21:39

Čekaj, i Veljković je kod istog menadžera. Ne verujem da na njega misli. Ali, ako ga već pominješ, pa dečko je deo generacije koja je osvojila svet, igra u Bundes Ligi... I nije bio povređen.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 06.09.2018
19:21

Odmah se znalo da nije povreda u pitanju, mislim da sam i o tome pisao u maju i(li) junu i nisam bio sam. Mene samo zanima zbog cega vi zovete po nekom tamom izmisljenom nadimku coveka koji ocigledno misli da je polubozanstvo ili plemic po rodjenju (sta god to znacilo u teoriji i praksi) pa drugima prepusta da zovu one koji su (privremeno) otpisani?! Da sam ja selektor, 24 sati dnevno bih obrtao njihove telefone, nista mi ne bi bilo tesko.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 06.09.2018
19:14

Morali su da uguraju Rodića, Grujića, Radonjića i Jovića, a mesta su bila rezervisana za još Živkovića i SMS-a. Naravno da im je najlakše bilo da se pozovu na povredu Nastasića kada i izostave ga kako bi ugurali Rodića.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 06.09.2018
20:43

Zasto da ne ide Jovic? Tosic je mogao da bude drugi levi bek, ja sam onda sve vreme pisao da nam ne trebaju ni Obradovic ni Rodic i da je MORAO da pozove jos jednog veznog igraca umesto jednog od njih, i to najmanje jednog.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Friday, 07.09.2018
17:36

Za Nemu Miletica znam da je vec imao predlog da ga krstajic zove:-D, a Jankovica ne mozemo da naturalizujemo, neka i dalje lepo igra za cg.

avatar
Kori Volden
Friday, 07.09.2018
00:44

Kako ga uopste pitas zasto ? Pa zato sto je bivsi Zvezdin igrac. :) Po njegovim misljenju, trebalo je da idu Miletic, Lola Smiljanic, da naturalizujemo Jankovica i Tavambu i eto, to bi bilo super. :)

avatar
Кун
Thursday, 06.09.2018
20:47

Hahahaha, esi mi dobar sledbeniče Žeksa Pantića?