Nastasić ne deli mišljenje svog kapitena

Autor: Beta Beta
petak 07.10.2016.
16:39
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Matija Nastasić rekao je danas da predstojeća utakmica protiv Austrije neće biti presudna, ali da će uticati na nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nastasić je naveo da je atmosfera u reprezentaciji, posle jučerašnje pobede nad Moldavijom, odlična.

"Na početku utakmice nismo igrali kako treba, ali posle smo se konsolidovali, dali smo taj prvi gol i onda je bilo sve mnogo lakše. Ovo je uvertira za utakmicu u nedelju. Za nas je to vrlo važna utakmica.

Iskreno se nadam da ćemo za ova dva dana uspeti da se odmorimo i da ćemo spremni dočekati tu utakmicu od koje će dosta zavisiti dalji tok kvalifikacija... Nije presudna utakmica, ali će dosta uticati na nastavak
", rekao je Nastasić novinarima u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je sinoć u Kišinjevu Moldaviju sa 3:0 u drugom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Srbija će protiv Austrije igrati u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Srbija

Sa četiri boda Srbija se nalazi se na deobi prvog mesta sa Velsom, Austrijom i Irskom.

"U prethodnim kvalifikacionom ciklusima smo imali problem jer smo od početka jurili protivnike, uvek je teže kada mora da se juri. Bolje je kad si u vrhu i kad ti možeš da kontrolišeš situaciju. Iskreno se nadam da ćemo posle Austrije biti u takvoj situaciji", rekao je Nastasić.

Filip Kostić je rekao je da je Srbija favorit u predstojećem duelu protiv Austrije i dodao da se nada da će u tom meču nastaviti s dobrim rezultatima u kvalifikacijama.

"Želimo da nastavimo niz koji smo počeli... Odigrali smo dobro protiv Irske, juče nastavili i nadam se da će tako biti i protiv Austrije. Mislim da smo favoriti i da stvarno treba da dobijemo tu utakmicu", rekao je Kostić.

"Poznajem par igrača Austrije, znam šta mogu. Dobra su ekipa, pratio sam ih u kvalifikacijama i na Evropskom prvenstvu, biće teško", dodao je Kostić.

Na pitanje novinara kako će Srbija igrati protiv Austrije, Kostić je naveo: "Isto kao što smo igrali do sada".

"Imamo samopouzdanja, pobedili smo juče. Očekujem da ćemo da dobijemo tu utakmicu", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke