''Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji''! Ni derbi ga nije ubedio u nešto drugo...

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net, fkmacva.com

On nema nikakvu dilemu po tom pitanju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Mačve nije dobro započela tekuću sezonu, još uvek je na začelju tabele, sa samo tri osvojena boda iz devet mečeva, ali pred sutrašnje gostovanje Crvenoj zvezdi na ''Marakani'' je izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije, što bi mogao da bude nagoveštaj boljih dana za ekipu iz Šapca.

Ipak, trener Dragan Aničić ne želi da daje previše optimistička obećanja pred duel na ''Marakani'', iako se potajno nada iznenađenju.

''Ja nisam lud da pretim nešto, jer je u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih velika, ali sigurno je da ne idemo tamo samo da se borimo i da statiramo.

Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži na ovoj utakmici.

Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, pa da protivnik zabeleži dobar rezultat i da nije tako ja ne bih išao uopšte na utakmicu i trudim se da i kod svojih igrača usadim taj stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe'', naglasio je Aničić, a prenosi klupski sajt Mačve.

Defanzivni vezista Mačve Lazar Ivić je siguran da će sutrašnji meč biti ujedno i najteže gostovanje za ekipu Mačve u tekućoj sezoni.

''Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji i samim tim ovo je naše najteže gostovanje u ovoj sezoni. Ne predajemo se i probaćemo iz nekih naših šansi da napravimo nešto, kao što smo to radili u prošlosti.

Naša ekipa nije kao ranije, dosta igrača koji su bili u Mačvi kada smo ranije igrali sa Crvenom zvezdom je otišlo, ali potrudićemo se da pokažemo kvalitet i u sutrašnjem meču'', objašnjava Ivić.

Utakmica na ''Marakani'' igra se sutra od 19 časova, a Mačva neće moći da nastupi u najjačem sastavu, jer je igor Ristivojević povređen, a Miloš Adamović će morati da odradisuspenziju zbog parnih kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Saturday, 28.09.2019
09:19

Dobro, čovek simpatiše Zvezdu... Mačva mu je samo usputna stanica - jeste naopako, ali tako je to kod nas.

avatar
REVØLT
Friday, 27.09.2019
23:56

Kakav bre anicic.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 27.09.2019
20:07

Partizan je najlakše pobedio zvezdu ove sezone, 0 šuteva zvezde u okvir gola Partizana (Konahs bar imao 1) tako da je zvezda najslabija ekipa s kojom je Partizan do sada igrao u sezoni, mada i taj kupa pa videćemo da li će neko uspeti da pruži slabiji otpor od zvezde.