''Napretkov vojnik'' i zvanično postavljen za šefa struke!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle pobede nad Partizanom u Humskoj, drugo rešenje nije ni trebalo tražiti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kruševački Napredak je i definitivno ukazao poverenje Ivanu Stefanoviću, koji je više nego uspešno odradio prelazni period posle odlaska Predraga Rogana sa mesta šefa struke.

Stefanović će i u nastavku sezone predvoditi sa klupe ekipu kruševačkog superligaša, čime je ostvario još jedan od svojih životnih snova.

Ova odluka uprave Napretka je i očekivana, posle nedavne pobede nadPartizanom u Humskoj (3:2), a onda i nad Mačvom (2:1) u Kruševcu.

"Ovo je treći najsrećniji dan u mom životu! Prvi je bio kada sam debitovao za prvi tim, drugi – kada sam dobio dete. Napredak je za mene svetinja, dao mi je ime, jer ko bi uopšte čuo za Peklju iz Pepeljevca, da nisam nosio njegov dres.

Zato sam po završetku igračke karijere počeo pod Bagdalom i trenerski posao, postao Napretkov vojnik, učio od kolega koji su šefovali, usavršavao se i mislim da sam sad i zaslužio šansu.

I pored toga sam počastvovan, zahvalan klupskim čelnicima i daću sve od sebe da opravdam poverenje", izjavio je popularni Peklja, a prenosi sajt Napretka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke