Napredak "ulovio" Zeca

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.01.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Kruševca angažovao još jedno pojačanje za prolećni deo sezone.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca angažovao je sedmo pojačanje u tekućem prelaznom roku.

Novi član kluba iz "Lazarevog grada" postao je Đuro Zec (27, 180 cm) koji je parafirao ugovor na godinu dana.


Prethodnih godinu i po dana Đuro Zec je proveo u Voždovcu, dok je ranije nastupao za čačanski Borac, Donji Srem, Proleter, Srem i ČSK Čelarevo.

Novi član kruševačkog Napretka igra na poziciji desnog krila ali se dobro snalazi i na suprotnoj strani terena tako da je Milorad Kosanović dobio polivalentnog igrača koji će doneti kvalitet u prolećnom delu sezone.

Sportski direktor Napretka Bojan Filipović najavio je da bi angažovanjem Đura Zeca mogla da bude stavljena tačka na zimski prelazni rok.

Napredak je od početka zimskog prelaznog roka angažovao Milana Basraka, Stefana Nikolića, Miroljuba Kostića, Miloša Ostojića, Anesa Ruševića, Ibrahimu Ndajea i Đura Zeca.

Pored toga, produžen je ugovor sa Džesijem Sekidikom i golmanom Nikolom Petrovićem tako da će "Čarapani" na proleće imati jednako kvalitetan sastav iako su klub napustili Nikola Mitrović (Visla, Poljska), Enver Alivodić (Apolon Smirna, Grčka), Uroš Đerić (Gangvon, Južna Koreja), Filip Kasalica (Platanias, Grčka), Slobodan Urošević (Partizan), Andrija Majdevac i Lazar Tatić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke