Napredak trenere menja "kao čarape"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
10:55
Izvor: Sportske.net

Čelnici superligaša iz Kruševca odlučili su da se zahvale Branku Smiljaniću na dosadašnjoj saradnji iako iskusni trener nije ni seo na klupu Napretka zbog kazne koju mu je lani izrekla Disciplinska komisija FSS.

Facebook: Branko Smiljanic
Facebook: Branko Smiljanic

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca i iskusni trener Branko Smiljanić odlučili su da završe saradnju posle svega nekoliko nedelja od trenutka kada je Smiljanić imenovan za šefa stručnog štaba.

Nakon što su smenili Sinišu Gogića pod Bagdalom su odlučili da za novog trenera imenuju Branka Smiljanića kojem je Disciplinska komisija FSS početkom godine izrekla kaznu zabrane obavljanja bilo koje funkcije u fudbalu na godinu dana zbog ponašanja na jednoj od prvoligaških utakmica.

U Napretku su se nadali da će FSS pokazati milost i dozvoliti Smiljaniću da vodi ekipu ali je kazna ostala na snazi pa je trener Kruševljana morao da prati utakmice sa tribina.

Zbog toga su u klubu odlučili da se Smiljaniću zahvale na dosadašnjoj saradnji i da ulogu novog trenera prepuste njegovom dosadašnjem pomoćniku Saši Štrbcu.


"Do promene je došlo zbog slabih rezultata, ali i nemogućnosti da se skine kazna Smiljaniću da može da radi u fudbalu, pa je neozboljno da nam šef vodi ekipu preko ograde" kažu u Napretku.

Štrbac će od danas imati poptunu autonomiju u radu sa timom što znači da je Napredak posle samo sedam odigranih utakmica uspeo da smeni dvojicu trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke