Napredak - Stigla nova pojačanja, vratio se i Trujić!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.01.2015.
12:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševački superligaš potvrdio angažovanje još trojice novih fudbalera, ali je najveće pojačanje povratak Nikole Trujića, za koga se interesovala Crvena zvezda.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka se ovih dana pripremaju u Staroj Pazovi, a trener Slavko Matić od juče može da računa i na trojicu novih igrača - to su Darko Lemajić iz Inđije, Miloš Radulović iz barskog Mornara, kao i bivši igrač Napretka Vlade Lazarevski.

Lemajić ima 21 godinu, igra na poziciji napadača i važio je za jednog od najtalentovanijih igrača Inđije.

Radulović je tri godine stariji, pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka Nastupao je za Zetu iz Golubovaca, Bokelj, a u Napredak dolazi iz barskog Mornara. Sa ekipom Zete nastupao je i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u čak devet utakmica.

Najiskusniji od njih je Vlade Lazarevski, 31-godišnji defanzivac, koji je rođeni Kruševljanin. Već je nosio dres Napretka, a u bogatoj igračkoj karijeri bio je član i Metalista, Polonije, Rijeke, Smedereva i Amijena, dok je poslednju polusezonu proveo u Radničkom iz Niša.

Ipak, možda i najveće pojačanje za Kruševljane je povratak Nikole Trujića u ekipu, posle neuspelih pregovora o transferu u Crvenu zvezdu. Prethodno je postojala i opcija njegovog odlaska u inostranstvo, ali kako sada stoje stvari, Trujić će na odlazak iz napretka morati još da sačeka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke