Napredak rešio pitanje trenera za sledeću sezonu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2018.
16:27
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Osam mečeva odigraće fudbaleri Napretka do kraja tekuće sezone, a superligaš iz Kruševca obavestio je javnost da je već rešio pitanje trenera za narednu.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca u četvrtak igra poslednju utakmicu ligaškog dela sezone koja neće preterano uticati na položaj ekipe na tabeli jer su "Čarapani" već overili plasman u plej-of.

Tim koji sa klupe predvodi Milorad Kosanović beleži dobre rezultate od oktobra prošle godine i zbog toga je u Kruševcu odlučeno da sa šefom struke budu produžena saradnja.

Napredak je u otvorenom pismu za javnost danas otkrio da je sa Miloradom Kosanovićem produžen ugovor i da će iskusni stručnjak sa klupe predvoditi "Čarapane" i naredne sezone.

Bivši trener Vojvodine, Crvene zvezde, Novog Pazara, čačanskog Borca i Radnika iz Surdulice preuzeo je Napredak krajem septembra prošle godine nakon čega je ekipa počela da beleži dobre rezultate u Super ligi.

Superligaš iz Kruševca kolo pre kraja ligaškog dela sezone zauzima sedmo mesto na tabeli i igraće u plej-ofu gde će se čak boriti za izlazak u Evropu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke