Napredak predstavio pojačanja, stigao napadač iz Francuske!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.01.2019.
19:50
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Šestoricu novih igrača predstavio je u sredu fudbalski klub Napredak iz Kruševca. Stigao najbolji strelac Zemuna, ali i napadač francuske Crvene zvezde.

Sportske.net/fknapredak.rs
Sportske.net/fknapredak.rs

Povezane vesti

Ostao je fudbalski klub Napredak bez nekoliko najvažnijih pojedinaca ove zime, ali je rukovodstvo brzo reagovalo i ispunilo zahteve Milorada Kosanovića.

Kruševljani su pojačali svaku od linija tima, a poseban akcenat stavljen je na poziciju napadača.

Štoperska pozicija pojačana je dolaskom Stefana Deaka (27) koji je stigao iz mađarskog Honveda i potpisao ugovor na godinu dana.

Odbranu je pojačao i bivši fudbaler Partizana Nikola Aksentijević (25) koji je stigao kao zamena za Nikolu Boranijaševića. Kragujevčanin je parafirao do ugovor na godinu i po dana.

Vezni red je popunjen dolaskom Ivana Đorđića (23) i Krste Bojića (19). Radi se o igračima koji stižu iz OFK Bačke i prvoligaša Bežanije.

Najveća pojačanja angažovana su u napadačkoj liniji. Uz najboljeg strelca Zemuna Miljana Vukadinovića (26) u Kruševac je stigao i Miloš Zukanović (22) iz francuske Crvene zvezde.

Miloš Zukanović je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a do francuskog Red Star-a stigao je preko Brede i Lensa. Zukanović je sa Napretkom potpisao ugovor na dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Thursday, 24.01.2019
07:11

Ovaj iz francuske doveden iz francuskog Red Stara? E covece, ligo i drzavo na sta nam je prvoligaski klub spao. Dovode se anti-talenti a i isti ti anti-talenti idu gde stignu samo da odu u inostranstvo