Napredak ponovo otvara kolo, Kosan ukazao na ozbiljan problem

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kao i prethodne nedelje, fudbaleri kruševačkog Napretka imaće tu čast da otvore kolo u domaćem fudbalskom prvenstvu.

Betaphoto/BranislavBožić/Mo
Betaphoto/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca ugostio je prethodnog petka ekipu Spartaka ŽK u prvom susretu prolećnog dela sezone u Super ligi, a sutra će "Čarapani" ponovo imati čast da otvore novo prvenstveno kolo.

Ovoga puta ekipa Milorada Kosanovića izlazi na megdan Voždovcu koji je tokom zime dosta promenio u igračkom sastavu, a pride je morao da angažuje i novog šefa struke.

"Voždovac je odlično odigrao 'jesen', nastavlja takmičenje sa nekoliko novih igrača, koji ne remete mnogo način igre koji je bio usvojen tokom jeseni. Dobili su novog trenera, mladog, ozbiljnog Miloša Veselinovića i ja mislim da ćemo tamo imati uslove da odigramo dobru utakmicu", rekao je trener Napretka.

Milorad Kosanović trenutno nema većih kadrovskih problema ali je nastup nekolicine oporavljenih igrača pod znakom pitanja zbog toga što će utakmica biti odigrana na veštačkoj podlozi.

"Ozbiljan problem predstavlja teren na kome ćemo igrati, jer sam mišljenja da je teren neuslovan za takmičenje u Super ligi. Jedno je odigrati 15 utakmica i trenirati svakodnevno na prirodnoj podlozi, a drugo je otići i odigrati utakmicu na veštačkoj podlozi. Ta podloga nije primerena fudbalu kao sportu. Tu ćemo imati problema, ali ćemo probati da se kao i drugi prilagodimo. Neće nam biti lako", priznao je Kosanović.

Napredak pred gostovanje Voždovcu zauzima šesto mesto na tabeli sa 37 osvojenih bodova, dok "Zmajevi" imaju bod manje i nalaze se na sedmoj poziciji.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak, 23. februara sa početkom od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke