Napredak počeo pripreme, u ponedeljak stižu pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.01.2018.
15:38
Izvor: Sportske.net

Dosta je bilo odlazaka, vreme je da se Kruševljani i pojačaju ove zime.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zimski odmor je okončan i za fudbalere kruševačkog Napretka. Oni su danas počeli pripreme za drugi deo sezone, pod vođstvom trenera Milorada Kosanovića.

Tokom pauze, Kruševljani su ostali bez nekoliko važnih igrača, poput Đerića, Alivodića, zatim Uroševića, koji je danas zvanično predstavljen u Partizanu.

Ipk, prvi čovek kluba Marko Mišković najavio je da će već u ponedeljak ekipa Milorada Kosanovića biti znatno jača.

"Zahvalio bih se svim igračima i stručnom štabu jer su mnogo učinili za Napredak jesenas. Trenutno smo na sedmoj poziciji, ali imamo razloga da verujemo da ćemo u nastavku šampionata biti još bolji.

Značajna pojačanja u svim linijama će doći već sa prvim danom prelaznog roka, odnosno u ponedeljak 15. januara. Igračima koji su nas napustili želim svako dobro u nastavku karijere"
, rekao je predsednik kluba Marko Mišković.

Današnjoj prozivci na startu priprema odazvali su se: Nikola Petrović Janković, Andrijanić, Boranijašević, Simonović, Miladinović, Veškovac, Nemanja Petrović, Šljivić, Eskić, Markoski, Ivanović, Vukanović, Bajić, Vulić, Milisavljević, Radmanovac, a Sekidika će se sutra priključiti ekipi.

Prvi deo pripremnog perioda fudbaleri Napretka obaviće u Kruševcu, a 23.januara odlaze za Antaliju gde će provesti dve nedelje. Od 6. februara će pripreme nastaviti u Kruševcu za nastavak sezone 17. februara, kada će im rival biti subotički Spartak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke