Napredak - Počele pripreme, čeka se novi trener!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
17:20
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

I u kruševačkom Napretku od danas je radno, ali ono što je privuklo pažnju na početku priprema, jeste činjenica da su Kruševljani tokom pauze ostali bez šefa struke Saše Štrpca, a da njegov naslednik još uvek nije izabran.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Završen je zimski odmor i za fudbalere Napretka, koji će u prolećnom delu sezone kao glavni cilj imati opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Za razliku od jesenjeg dela sezone, koju su Kruševljani završili na 11. mestu sa 16 osvojenih bodova, na klupi napretka neće biti Saše Štrpca, koji se tokom zime rastao sa kruševačkim superligašem.

Tako se danas novinarima mna konferenciji za medije obratio direktor kluba Vladimir Arsić, koji je izneo plan priprema za prolećni deo prvenstva.

''Prvih nedelju dana ekipa će raditi u Kruševcu, posle čega se 20. januara seli u Kuću fudbala u Staroj Pazovi, gde će boraviti 15 dana. Posle toga postoji mogućnost, ako bude bilo potrebe, da pet ili šest dana finalnih radova sprovedemo na nekom drugom odredištu", izjavio je Arsić.

U odsustvu šefa struičnog štaba, prozivku igrača danas su izvršili trener Ivan Stefanović i trener golmana Miodrag Miletić.

Među njima su i prva pojačanja u igračkom kadru - Aleksandar Đoković, napadač koji je stigao iz Teleoptika, kao i štoper Luka Dukić, pojačanje iz daleke Australije. Dukić je rođen 1990. godine, a tokom priprema pokušaće da se dokaže i obezbedi sebi ugovor.

Pored novajlija, početku priprema su se danas odazvali sledeći igrači: Slobodan Janković, Zoran Popović, Stefan Stojanović, Marko Paunović, Stevan Luković, Abraham Frimpong, Slobodan Urošević, Miloš Stanojević, Marko Gobeljić, Srđan Dimitrov, Miloš Bajić, Ibrahim N’Diaje, Nikola Trujić, Nikola Popović, kao i omladinci Miloš Vulić, Nikola Radmanovac, Marko Stanojević, Mišel Valijant i kadet Luka Marković.

Nemanji Janičiću i Bojanu Božoviću je istekao ugovor i slobodni su u izboru nove sredine, a direktor Arsić je uz zahvalnost dosadašnjem stručnom štabu, istakao i da se narednih dana očekuje izbor novog trenera Napretka, kao i još nekoliko pojačanja.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukasin Djordjevic
Tuesday, 13.01.2015
01:51

Sad Miskovic ima priliku da napravi ozbiljan tim i okrene ozbiljan novac. Dovodjenje nekog zvucnijeg trenera tipa Drulovic ili pak Sasa Nikolic, pa onda pojacavanje tima ma svim mogucim pozicijama i kao zadnje, ulaganje u omladince. Ako se gore navedena ispostuju, eto Napretka u Evropi za par godina!