Napredak ostaje bez pola tima, "večiti" vrebaju dvojicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.01.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Kruševca ući će u prolećni deo sezone u dosta izmenjenom sastavu imajući u vidu mnogobrojne odlaske u tekućoj pauzi.

Sportske.net/fknapredak.rs
Sportske.net/fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca suočava se sa situacijom koja je godinama unazad karakteristična za većinu srpskih klubova.

Pauzu u prvenstvu i januarski prelazni rok mnogi igrači iskoristiće da potraže unosnije angažmane u inostranstvu, pa su tako Napredak već napustila petorica.

Napadač Uroš Đerić karijeru nastavlja u Južnoj Koreji, vezista Miloš Vulić u Slovačkoj, a ispisnice su uzeli još golman Lazar Tatić, zadnji vezni Nikola Mitrović i bivši član Crvene zvezde Filip Kasalica.

Pomenutu petoricu sigurno nećemo gledati u dresu Napretka na proleće, a velika je verovatnoća da njihovim stopama krenu levi bek Slobodan Urošević i krilni fudbaler Aleksa Vukanović.

Poznato je da je Partizan pokazao interesovanje za Slobodana Uroševića, dok je Aleksa Vukanović u prethodnim prelaznim rokovima bio na meti Crvene zvezde.

Beogradski "večiti" nisu jedina opcija za pomenutu dvojicu igrača, a kako sa Napretkom imaju važeće ugovore pitaće se i klub koji će svakako gledati svoje interese.

Videćemo da li će usled mnogobrojnih odlazaka i trener Milorad Kosanović odlučiti da napusti klub, pošto je poznato da je kao preduslov za ostanak na klupi Napretka tražio da ekipa ostane na okupu i da se dodatno pojača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Thursday, 04.01.2018
17:48

Nasi klubovi se ne pitaju nista, Zvezda i Partizan to samo otmu, de se imaju pare za placanje itd, koliko je samo Zvezda duzna Radu..

avatar
KiDEKi
Thursday, 04.01.2018
15:06

I idemo, vožnja u krug. Ajde bar da su naplatili ove odlaske, nego su pare otišle agentima i agencijama. Sada će pojačanja doći u vidu prekaljenih superligaških igrača, prosek godina 34.

avatar
Stabber
Thursday, 04.01.2018
17:49

Sta ce onaj Vulic, onaj decko u nekom svom svetu, odlucio da ide u Slovacku da zaradjuje za 'leba, ti takvi fudbaleri koji jure za inostranstvom, na kraju zavrse karijere sa 25 godina

avatar
KiDEKi
Thursday, 04.01.2018
18:07

Vulić je Napretkovo dete i lepo se probio u poslednjih par sezona, koliko sam uspeo da saznam u pitanju je pozajmica, ali onom klauzulom za otkup ukoliko zadovolji slovake. Šta znam, meni je ovo glup potez uprave, to su uradili i sa Uroševićem pre par sezona i na kraju ga vratili jer neki klub iz Belgije nije želeo da otkupi ugovor.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
13:03

Umesto da je obrnuto...