Napredak odredio cene karata za duel sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbalski klub Napredak obavestio je navijače o dinamici prodaje i ceni karata za predstojeći duel sa Partizanom i okviru 28. kola Jelen Superlige.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Jedan od najinteresantnijih mečeva 28. kola Jelen Superlige naredne srede se igra u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje lidera na tabeli ekipu Partizana.

Biće to duel ekipe koja se bori za opstanak i pretendenta na tron a dodatnu draž daje i to što je Napredak veliki dužnik Partizanu, imajući u vidu prošlosezonski poraz crno-belih u Kruševcu koji je imao presudan značaj u borbi za trofej.

Organizator utakmice očekuje veliko interesovanje ljubitelja fudbala pa je tako pet dana ranije obelodanio kako će izgledati dinamika prodaje i kolike će biti cene karata.

Prodaja ulaznica za utakmicu Napredak - Partizan počinje u ponedeljak 11. maja u 10 časova na blagajnama stadiona "Mladost" u Krusevcu.

Cene karata kreću se od 200 do 600 dinara, a evo i koliko tačno košta ulaznica za svaku od tribina. Karta za severnu tribinu staje 200 dinara, za istočnu i južnu 400, dok će ulaz na zapadnu tribinu koštati 500 i 600 dinara u zavisnosti od sektora.

Predstavnici Napretka zamolili su navijače da na vreme obezbede ulaznice kako bi bile izbegnute nepotrebne gužve na dan odigravanja utakmice.

Duel 28. kola Jelen Superlige između Napretka i Partizana zakazan je za sredu, 13. maj od 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke