Napredak nije pravi, Zvezda preslišala Kruševljane!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.03.2020.
19:52
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda uspela da savlada Napredak na svom terenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U okviru 26. kola Super lige Srbije ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Napredak na svom stadionu, rezultat je bio 3:0 (1:0), a napominjemo da se utakmica igrala pred praznim tribinama odlukom nadležnih institucija.

Od samog starta je Crvena zvezda bila bolji tim, napadala je Napredak koji nije isti tim koji je uspevao da ugrožava "večite" u Beogradu.

Ben i Gordić su pretili prvi, a onda i Tomane koji glavom ne uspeva da postigle gol u 19. minutu.

Što nije uspeo tada, jeste dva minuta kasnije, Gavrić je uputio centaršut, Pavkov je dodao glavom do Tomanea koji se snalazi i postiže gol.

Četiri minuta kasnije Zvezda je mogla da udvostruči prednost, ali nije uspela u toj nameri. Tomane je zaustavljen u kaznenom prostoru, Pankov je preuzeo odgovornost, ali je pogodio prečku.

Gavrić i Nikolić su mogli da dokusure goste u prvom poluvremenu, ali je rezultat ostao 1:0.

Već na samom startu drugog poluvremena Milan Pavkov je mogao da savlada Kordića, ali njegov lob nije završio u golu, već u naručju golmana gostiju.

Igrao se 53. minut kada je Gavrić uspeo da postigne gol. Kombinovali su upravo Gavrić i Nikolić, na kraju jedan od najmlađih na terenu uspeva da postigne gol.

Jovičić, koji je dobio šansu u drugom poluvremenu, imao je šansu da se upiše u strelce, ali nije postigao gol.

U 88. minutu novi gol u mreži Kordića. Mirko Ivanić je uspeo da postigne gol, Ben ga je uposlio na sjajan način, plejmejker Zvezde je tako stigao do prvog gola u drugom delu sezone.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.03.2020
12:57

Zvezdo samo dominiraj.

avatar
Doki Daki
Saturday, 14.03.2020
23:26

Zašto Zvezdini protivnici igraju slabo protiv iste, a protiv Partizana mnogo bolje, pitanje je sad? Zato što država godinama stoji iza Zvezde, a to je od onog momenta kada je država dovela Gazprom u Zvezdu. To svi znaju i vide, pa čak i Zvezdaši. Pogledajte danas, Voždovac do zadnje sekunde igra presing protiv Partizana, isto je i sa Vojvodinom i Radnički Niš.

avatar
Man united
Sunday, 15.03.2020
01:21

Ово је као да си поставио питање зашто Ливерпулови противници играју слабије против истог а против Вест Хема много боље. Тај Гаспром није довела држава већ председник СД који је био министар енергетике тада. То се иначе десило пре 10-ак година за време Толе суперлиге ако се не сећаш.

avatar
Man united
Sunday, 15.03.2020
22:12

Шта ће му премијер и председник за то? Он је велики звездаш и и једноставно је искористио свој положај да помогне вољеном клубу. Да је Тадићу или Дачићу стало до ривалског клуба, они би нам нашли државног спонзора лагано. Не би се сигурно убеђивали са Русима... Није наша лига јача, него се теби привиђају неке ствари како видим. Ливерпул сам помињао у смислу да противници играју колико им ти дозволиш.

avatar
Doki Daki
Sunday, 15.03.2020
21:44

Zanimljivo je kako jedan ministar bez premijera i predsednika države dovodi sponzora u Zvezdu i to bez Partizanovaca Tadića i Dačića? Zašto sličan nije doveden u Partizan ili neki drugi klub? Zanimljivo je i da protiv Liverpula svi igraju maksimalno što je i slučaj sa drugim timovima, ili ti misliš da je naša liga jača i da je sve poštenije?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.03.2020
12:18

Dovoljno je pogledati samo kad je korner ili skraćeni korner kako igrači svih 14 preostalih klubova iz SL čuvaju Partizanove, a kako zvezdine. Partizanove drže, vuku, guraju, a zvezdini daju golove iz prekida kao na treningu, kao da nema nikog u šesnaestercu. Tako i danas, Pavkov sam stoji na petercu i neometano prebacuje glavom loptu na sredini peterca gde Tomane utrčava sam iz srca šesnaesterca i daje gol po sredini gola, kao da nikog nema. Kod drugog gola 3 igrača napretka koja ne čuvaju nijednog od 2 zvezdine koja ih laganim duplim pasom izbacuju iz igre, ali nepreciznim tako da štoper napretka ima čistu loptu da odnese ili izbaci, međutim on je promašuje i šalje Gavrića u stopostotnoj šansi za gol. Ja sam i pisao da su zvezdine utakmice na pripremama protiv Vardara i Celja takmičarske za većinu koje će odigrati u prvenstvu. Druga stvar su sudije koje tako sude da ne dozvoljavaju zvezdinim protivnicima da se bore jer sude nepostojeće faulove i pune kartonima zvezdine protivnike, a Partizanove protivnike podstiču da igraju na nedozvoljen način nesudeći faulove i nepokazujući kartone Partizanovim protivnicima. Treća stvar je nada, zvezdini protivnici su navikli da će biti pokradeni ako se bore pa su više odustali od borbe, bolje im je da se sklone nego da ih sudija napuni kartonima i imaju problem na sledećim utakmicama jer ionako sudija ako treba zvedi reši utakmicu direktnom greškom, a Partizanovi protivnici se nadaju da će sudija oštetiti Partizan pa tako prigovaraju sudiji za ispravne odluke jer nisu u njihovu korist. Ništa od ovoga nema veze s fudbalom, ovo se drugačije zove.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 14.03.2020
22:52

I dalje cekamo. Ko je odgovoran sto se danasnje kolo odigralo?
Da "cirkus" bude veci, zvanican naziv nase lige je dobio naziv po nekoj kineskoj firmi, zemlji gde je virus nastao.

avatar
Man united
Saturday, 14.03.2020
20:59

Драго ми је због Иванића. Њега баш није хтело досад. Надам се да ће му овај погодак вратити самопоуздање и да ће коначно пронаћи стару форму.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.03.2020
20:57

Naravno da nije pravi kada je došao u rezervnom sastavu, promenili svih 10 igrača u polju u odnosu na prošlu utakmicu, oni su došli na žurku, a ne na takmičarsku utakmicu. Fudbal je danas svuda u drugom planu zbog pandemije Korona virusa, a na zvezdinim utakmicama u SL je to već odavno, ali očigledno je da ovi igrači moraju biti žrtvovani da bi odigrali dovoljan broj kola da bi mogli zvezdu da proglase šampionom i onda će moći da prekinu prvenstvo.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Saturday, 14.03.2020
21:16

Daa..STRAŠNO NAM PRETITE SA TREĆE POZICIJE..

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 14.03.2020
23:42

Partizan igra odlicno, sudije ih ne guraju i sticice Zvezdu! Al juce!