Napredak: ''Navijači, izvinite''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
18:13
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle sinoćnje pobede nad čačanskim Borcem (2-1), iz kruševačkog Napretka se oglasili saopštenjem, a povodom gužvi na ulazima stadiona pre početka pomenute utakmice.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Napredak je sinoć u 26. kolu Jelen Superlige savladao ekipu Borca sa 2-1 i tako uvećao izglede za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Ipak, zbog problema koji su se pojavili na ulazima stadiona pre početka susreta sa Čačanima, iz Napretka su osetili potrebu da se oglase i upute izvinjenje navijačima.

Saopštenje prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Napredak ima potpisan ugovor za distribuciju ulaznica sa Agencijom Ticketline iz Beograda. Tim ugovorom kompletna organizacija i prodaja ulaznica je u njihovoj nadležnosti.

Ulaznice za utakmicu su puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost, a kapije stadiona su otvorene u 17:30. Zbog važnosti utakmice pojedine firme iz Kruševca su kupile značajan broj ulaznica, što je povećalo posećenost utakmici, a samim tim dovelo i do većih zastoja na ulazima.

Ovom prilikom se izvinjavamo našim vernim navijačima zbog nepotrebnih gužvi ispred stadiona i jos jednom apelujemo da iskoriste mogućnost kupovine ulaznica koje se puuštaju u prodaju na dan odigravanja utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona, ili nekoliko dana pre, ako su u pitanju posećenije utakmice''
, navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke