Napredak lako pobedio Vojvodinu

Autor: Beta Beta
nedelja 15.04.2018.
18:34
Izvor: Beta

Napredak odlično startovao u plej-ofu, Vojvodini ne pomaže ni najnovija promena trenera.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Kruševcu Vojvodinu sa 1:0 u prvoj nedeljnoj utakmici 31. kola Super lige Srbije.

Kruševljani su pobedom protiv "Lala" na čijoj klupi je debitovao Aleksandar Veselinović načinili veliki iskorak u borbi za plasman u Ligu Evrope.

Napredak je pred svojim navijačima do pobede došao u 57. minutu pogotkom Miloša Vulića iz jedanaesterca.

Prethodno, Ranko Veselinović je u kaznenom prostoru nepropisno startovao nad Aleksom Vukanovićem, pa je sudija Srđan Obradović dosudio najstrožu kaznu.

Do kraja susreta Napredak je imao u potpunosti kontrolu, Vojvodina nikako nije uspevala da pripreti golmanu Nikoli Petroviću, pa je tako pobedom počela učešće u plej-of grupi Super lige Srbije.

Napredak je peti na tabeli sa 26 bodova, dok je Vojvodina osma sa 22.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 15.04.2018
18:44

Oce biti nekog saopstenja iz Novog Sada? Tipa lako su nas pobedili nije fer, Vojvodina je na margini domaceg fudbala itd. Vojvodina realno nije zasluzila ni plej of ove sezone, svako ko je iole pratio moze da potvrdi to. Najbolja utakmica im je bila protiv nas, jeste da je bio nepostojeci penal i da smo zbog toga pobedili, ali realno Vojvodina je postala neozbiljan klub koji menja trenera na 4 kola.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 15.04.2018
22:55

Pisao sam jos na pocetku sezone da je sreca sto smo uzeli dosta bodova dok nam je Malbasic bio tu i da bi smo bez toga bili u pley autu. Nemamo 3 krstena igraca.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 16.04.2018
00:48

Nit imate igraca, niti imate upravu, nit imate trenera. Koje kakvi slobodno mogu da kazem Partizanovci su vam unistili klub pred vasim ocima, cak su vam i navijace unistili. Za sve ono sto se zalagao godinama Bata Kan Kan unisteno je za 3-4 sezone, raskucili su ceo klub, a od generacije 90-91 Vojvodina nema krastenog igraca.

avatar
3x3
Sunday, 15.04.2018
18:40

U nasoj jadnoj ligi, ako gol nije iz penala, onda je iz loseg centarsuta po zemlji koji ne uspeju da izbiju 3 igraca pored kojih prodje lopta i onda napadaca slucajno pogodi jer se iznenadi sto su odbrambeni uspeli da promase loptu.