Napredak koristi pauzu za napredak u igri

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.10.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Pauza u domaćem šampionatu nastala usled obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016. dobro će doći fudbalerima Napretka koji će je iskoristiti za popravljanje forme kroz trening i prijateljske utakmice.

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca dobili su priliku za kraći predah nakon gostovanja Spartaku iz Subotice u okviru 8. kola JSL a tekuću pauzu u šampionatu "Čarapani" koriste za ispravljanje onoga što nije bilo dobro u minulom periodu.

Bez i jedne pobede posle osam odigranih utakmica, sa četiri osvojena boda i četiri data gola Napredak zauzima četrnaestu poziciju u šampionatu, pa će tekuća pauza doći kao poručena.

"Pauzu ćemo iskoristiti za psihički oporavak i fizičku pripremu. Radimo dva puta dnevno, i iz jakog treninga ćemo ući u prijateljsku utakmicu koju u subotu igramo ovde protiv Jagodine" rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Saša Štrbac.

Subotnja prijateljska utakmica sa Jagodinom biće prilika da Štrbac na delu vidi sve igrače koje ima na raspolaganju, dok će Cvetković, Govedarica i Tai propustiti tu utakmicu zbog povreda.

"Pokušaćemo da napravimo neke taktičke varijante i igrači koji nisu imali veliku minutažu će dobiti priliku da se pokažu" dodao je Štrbac.

Kormilo ekipe nalazi se u rukama Saše Štrbca od sredine prethodne nedelje kada je Branko Smiljanić napustio klub a u tekućoj nedelji Napredak je dobio još jedno pojačanje pošto je Miloš Stanojević licenciran za nastavak prvenstva.

Prijateljska utakmica Napredak - Jagodina, igra se u subotu 11. oktobra u 14.30 na stadionu "Mladost" u Kruševcu. Ulaz je slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke