Napredak: "Kome smetamo?"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.05.2017.
17:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Upravni odbor fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca oglasio se zvaničnim saopštenjem za javnost nakon dešavanja na jučerašnjem meču u Lučanima.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Ostale su sve druge utakmice 6. kola plej-ofa i plej-auta Superlige Srbije u senci duela Radničkog i Partizana u Nišu ali je javnost posle svega imala prilike da vidi šta se dogodilo u Lučanima.

Okršaj između Mladosti i Napretka završen je trijumfom domaćeg tima (3:2), premda je fudbalska igra ostala u senci odluka sudije Bojana Nikolića.

Povodom dešavanja na jučerašnjoj utakmici u Lučanima u četvrtak se oglasio Upravni odbor FK Napredak iz Kruševca. Saopštenje Kruševljanja prenosimo u celosti.

"Dragi Kruševljani, poštovani navijači,

Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, a bilo je među vama i svedoka te bruke, pitamo se kome i zašto smetamo?!

Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabilniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, da smo po gledanosti i broju navijača treći u zemlji?

Da li smo možda dobrim igrama, kao povratnici u Superligu, nekome pomrsili račune, pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu?

Da li zbog toga što svakog sudiju domaćinski dočekamo i ispratimo, pri tome ne tražimo, niti plaćamo dodatne usluge?

U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni. I to nije prvi put u ovom prvenstvu. Mnogo nam je bodova ukradeno! Igrači su u suzama, jer su bili nemoćni, ipak dostojanstveno ostali u Lučanima na terenu do kraja. I ne žele da se predaju. Zbog toga su naši heroji, bez obzira kako se završi ovo prvenstvo.

U nedelju ćemo širom otvoriti kapije našeg stadiona i pozivamo vas da dođete i pozdravite naše junake, koji su tokom cele sezone dostojno reprezentovali Kruševac i Napredak.

Želimo pobedom da okončamo prvenstvo, a daćemo sve od sebe i u narednom dokažemo da je Napretku mesto u vrhu srpsku fudbala, da zaslužujemo da budemo srpski predstavnik u nekom od evropskih takmičenja
" stoji u saopštenju UO FK Napredak.

Kruševljani su porazom u Lučanima ostali bez šanse da se plasiraju u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali nada još uvek nije izgubljena jer postoji mogućnost da Lučani ne dobiju licencu za izlazak na evropsku scenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Thursday, 18.05.2017
18:55

Kada pricamo o infrastrukturi Napretkovog stadiona, nemam reci... Na ulazu stadiona(onog stepenista) covek ce noge da polomi, takodje tu blizu sahte koje su otvorene i da neki pijani ili nadrogirani navijac slucajno krene na toj strani gde je ta sahta, zavrsi tamo ko lopta u kos.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 18.05.2017
19:30

A treba zaliti takvog navijaca?

avatar
lginq
Thursday, 18.05.2017
18:55

Što je najgore verovatno nikom, jednostavno ne znaju da sude i to je to.

avatar
samo posteno
Thursday, 18.05.2017
18:28

ko sa djavolom tikve sadi... dogodine u drugu ligu

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 18.05.2017
18:01

Kome smeta jak napredak?

avatar
paok
Thursday, 18.05.2017
17:53

Nemojte se nista cuditi, jednostavno vam sudije nisu dale vise od ovoga. E sad ko je tu kriv trebate reci imenom i prezimenom. Dogodine da budete bolje plasirani.

avatar
Thursday, 18.05.2017
17:49

Ono što sam ispratio pokradeni su i u Novom Sadu protiv Vojvodine i to gol iz ofsajda od bar 1m i ova brutalna krađa u Lučanima protiv Mladosti. Sada je baš svima jasno da Sudijska organizacija kroji ligu koliko god može. Promene su neophodne, sledeće prvenstvo ne sme da počne sa ovom Sudijskom organizacijom.

avatar
Непобедиви
Thursday, 18.05.2017
19:01

Gol iz ofsajda + u prethodnom napadu nije sviran cist penal za Napredak.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 18.05.2017
19:33

Ti sve izokola pricas,a ni sam ne znas sta hoces da kazes. Jesu sudije te sto odlucuju kako ce se zavrsiti mec? Ko odlucuje? Licno sam ubedjen da ama bas svaki sudija zeli da sudi normalno utakmicu,ali kako toliko grese? Kada pises nesto,reci ko je kriv,ko to sve naredjuje,jer se sudije SIGURNO ne skupe pa pricaju kako ce krojiti prvenstvo!