Napredak - Kako zadržati Kosana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
11:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iskusni stručnjak otkrio pod kojim uslovima će i na proleće voditi odličnu ekipu Napretka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalska euforija zahvatila je ponovo Kruševac, posle još jedne velike pobede ekipe Milorada Kosanovića.

Napredak je u nedelju bio bolji od Partizana, slavio sa 2:1 i pokazao da ima kvalitet da se na proleće boti za izlazak na evropsku scenu.

Kruševljani su tokom jeseni savladali i Zvezdu, u Humskoj bili na pragu još jedne pobede nad Partizanom, ali ono čime Kosanović nije zadovoljan, jeste pristup njegovih igrača u pojedinim ''manjim'' utakmicama.

Zbog toga im je dan posle pobede nad aktuelnim šampionom održao zanimljiv govor.

''Posle svake jače utakmice, nama se desi kiks. Zašto? Zato što Napredak nema tradiciju da igra za visok plasman, a ima razmažene igrače. Baš to sam im rekao u svlačionici jutro posle pobede nad crno-belima.

Nemamo kvalitet, nema ga nijedan tim u ligi, da možemo lako da izađemo na kraj sa bilo kojim protivnikom. I na proleće neće moći tako, nema više maženja i paženja. Da nam ne bude posle drugi kriv ako ne izborimo plasman u Evropu'',
istakao je Kosanović za današnji ''Sportski žurnal''.

Međutim, pitanje koje se u finišu jesenjeg dela sezone sve češće postavlja jeste da li će Kosanović ostati na klupi Napretka posle zimske pauze.

Sve glasnije su najave da će Vojvodina pokušati da ga dovede, ima još nekih spekulacija. Kosanović ne krije da mu je drago što su i navijači Vojvodine sada za njegov dolazak, ali ako Kruševljani ispune njegove uslove, on će nastaviti započeti posao u Napretku.

''U ovom trenutu sam trener Napretka, imam ugovor i ako predsednik Marko Mišković bude ispštovao želje oko ekipe, neću menjati klupske boje'', poručio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
12:21

Nikako Hahaha U Rusiji Kosan, posle nje Paun ili Stanoje, nema druge:-D Salu na stranu (a u sali je pola istine:-)), ko drugi da dodje da nas vodi na SP? Postoji li trenutno spremnost za tako nesto kod iole boljih strucnjaka i stratega? Nisam bas siguran.