Napredak je hit sezone, može li i u polufinale Kupa? Kosan želi pune tribine!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Sutrašnja utakmica prava je prilika da navijači nagrade fudbalere Napretka posle još jednog sjajnog rezultata u Superligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pisali smo već da kruševački Napredak ove sezone ima fenomenalan učinak u mečevima sa našim najboljim klubovima, Partizanom i Crvenom zvezdom, a nastavak te serije videli smo proteklog vikenda kada je ekipa Milorada Kosanovića igrala nerešeno, 1:1, protiv Zvezde na ''Rajku Mitiću''.

Već sutra (17 časova) Kruševljane očekuje novi težak izazov, ujedno i prilika za još jedan veliki uspeh. U borbi za plasman u polufinale Kupa Srbije Napredak dočekuje ekipu Čukaričkog, a trener Milorad Kosanović je pozvao navijače da u što većem broju podrže njegov tim.

"U tome i jeste lepota takmičenja u Kupu, jer se ništa ne može ispraviti. Igrate tu jednu utakmicu, i to je to.

Mi smo u poslednjih šest utakmica, ne računajući Mačvu,odigrali sa ekipama iz gornjeg dela tabele, i to što nam dolazi Čukarički nije ništa novo. To je izazov i za nas i za Čukarički. Biće to jedna teška, tvrda i snažna utakmica, ukoliko mi budemo na visini zadatka i spremni da odgovorimo načinu na koji Čukarički igra.

Neće biti lako, ali ja se nadam da ćemo uspeti da se oporavimo i spremno dočekamo sredu. Blagi sam optimista,što ne volim da budem, ali mislim da nema razloga da ne verujemo u to da i tu utakmicu možemo da preskočimo na naš način.

Nadam se, i bilo bi lepo, da publika dođe u većem broju, da podrže ove momke i da nam pomognu jer mislim da smo zaslužili u ovom delu prvenstva, tako da pozivam publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam da se plasiramo u sledeću rundu kup takmičenja",
istakao je Kosanović.

Cena ulaznica je nepromenjena: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300, zapad dva 400 dinara, a deca do osam godina starosti u pratnji roditelja ne plaćaju ulaz na stadion.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke