Napredak i pojačan i oslabljen u Lučanima, a njegov povratak se željno iščekivao!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.08.2016.
13:57
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Iako to trenutna pozicija na tabeli ne ilustruje, ekipa Napretka je u prva četiri kola ostavila odličan utisak po povratku u Superligu. Sledi novi izazov.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak je duele sa našim najtrofejnijim klubovima pregrmeo bolje nego što je iko očekivao, ostao je neporažen protiv Zvezde i Vojvodine, Partizan je savladan u Kruševcu, pa bi na prvi pogled, ekipu Dragana Ivanovića sada mogao da očekuje lakši posao.

Ipak, Kruševljani su oprezni, svesni su i kvaliteta ostalih ekipa, a večeras od 20 časova imaće teško iskušenje u Lučanima, protiv ekipe Mladosti u petom kolu.

Napredak će u ovu utakmicu ući oslabljen, bez povređenog Vulića, ali povratak iskusnog defanzivca Bojana Miladinovića je nešto što veoma raduje trenera Ivanovića.

''Mislim da će odlučiti individualni kvalitet igrača. Raduje me što ću moći da računam na Bojana Miladinovića, od velikog je psihološkog značaja da se on vraća u tim.

Žarković ima pravo nastupa, što je dobro, jer nam je odbrambena linija prilično opterećena u ove četiri utakmice i tu će biti rokada.

Najosetljiviji smo u veznom redu i tu imamo problem zbog Vulićeve povrede.

Biće teška utakmica i maksimalno ćemo se pripremiti da pokušamo da ostanemo neporaženi u Lučanima'',
istakao je Ivanović.

A povratnik u ekipu, Bojan Miladinović, optimistički najavljuje gostovanje u Lučanima.

"Nadam se da će moja pomoć ekipi biti značajna.Za svoje saigrače koji nemaju veliko superligaško iskustvo mogu da kažem da su to dobri momci koji dobro znaju značenje reči profesionalac i kako se treba ophoditi na terenu i van njega.

Ne postoje razlozi za strah od narednog gostovanja. Očekujem da ćemo pokazati svoje pravo lice i ostvariti pozitivan rezultat u Lučanima''
, zaključio je on.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke