Napredak dobio trenera i prvo pojačanje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Superligaš iz Lazarevog grada rešio je goruće pitanje imenovanja šefa stručnog štaba a u istom danu kada je obelodanjeno ko će naslediti Sašu Štrbca angažovano je i prvo pojačanje.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca ostao je početkom nedelje bez trenera pošto je Saša Štrbac digao sidro kada je klub napustio sportski direktor.

U četvrtak je obelodanjeno da je klub pronašao novog trenera koji će biti promovisan u subotu.

Radi se o Slavku Matiću (38) mladom treneru koji je zanat od 2010. godine pekao u Al Ahliju iz Dohe.


Naslednik Saše Štrbca karijeru je počeo u omladinskoj školi Partizana a u periodu od 1996. do 2008. godine nastupao je za Čukarički, OFK Beograd, Spartak iz Moskve, Slaviju iz Sofije, Pegah, CSKA iz Sofije i BASK.

Nastupajući za klubove iz Sofije Matić je stekao i bugarsko državljanstvo a Napredak će mu biti prvi klub koji će voditi u Srbiji.

Sa novim trenerom stiže i prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Radi se o Aleksandru Đokoviću, nekadašnjem omladincu Partizana koji je u četvrtak potpisao ugovor na dve i po godine, odnosno do 15. juna 2017.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN6
Thursday, 15.01.2015
20:27

Aleksandar Đoković je kvalitetan krilni napadač, Partizanova škola i šteta što je ima prelom noge inače bi imao sigurno bolju karijeru do sada.