Napadnuti navijači TSC-a, klub se oglasio saopštenjem

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.08.2019.
16:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub iz Bačke Topole se oglasio saopštenjem nakon nemilih događaja koji su se desili u Temerinu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

TSC iz Bačke Topole je odigrao nerešeno, 2:2 na "Karađorđu" u meču protiv Vojvodine, bio je to duel dva tima koji su bez poraza u dosadašnjem toku sezone Super lige Srbije.

Nakon tog duela, napadnuti su navijači iz Bačke Topole u Temerinu, nakon čega se klub iz Bačke Topole oglasio saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole osuđuje incident u kome su navijači tog kluba fizički napadnuti u nedelju uveče u Temerinu, i apeluje na nadležne organe da što pre pronađu napadače i procesiranju ih.
 
Nekoliko Navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja TSC-a u Novom Sadu, gde je klub iz Bačke Topole sa Vojvodinom igrao nerešeno.  Dvojica navijača zadobila su povrede glave, zbog čega su prebačeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde im je ukazana hitna medicinska pomoć. Istovremeno, napadnuta je još jedna grupa navijača TSC, takođe po dolasku autobusa u Temerin, i tom prilikom oštećen je jedan automobil.
 
FK TSC podseća da u svakoj prilici insistira na fer-pleju, i osuđuje svaki vid nasilja, za koje ne pronalazi opravdanje u navijačkim strastima.
 
Navijači FK TSC za sada predstavljaju relativno malu grupu ljudi, koji prate svoj omiljeni klub. Klub iz Bačke Topole ima kvalitetnu saradnju sa svojim navijačima i trudiće se da ih zaštiti od nerazumnih napada
", stoji u saopštenju kluba.


 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke