Napadač Partizana juče je ostvario svoj san: ''Oduševljen sam u kakvom sam kolektivu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.02.2020.
15:53
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Godinama je čekao na taj trenutak.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Zvanični debi u dresu Partizana Bojan Matić je imao juče u pobedi Partizana u Humskoj nad ekipom Radnika iz Surdulice (3:0).

Novi napadač crno-belih je priliku da zaigra dobio u drugom poluvremenu umsesto Umara Sadika, a u poslednjim trenucima meča je malo nedostajalo da se upiše i u strelce.

Bez obzira, njegovi utisci su fenomenalni, što je i potvrdio u izjavi za klupski sajt.

''O ovome sam sanjao svih ovih godina. Kada smo kretali na utakmicu osetio sam onu pozitivnu tremu, leptiriće u stomaku- što naš narod kaže, jer za mene nije postojao lepši momenat do sada u karijeri do potpisa za crno-bele. To je kao što znate ostvarenje mog sna i ispunjenje želje svih ljudi koji me vole i koji su i brinuli o meni i vodili moju karijeru, a danas nisu sa nama.

Želim da ponovim da sam oduševljen u kakvom sam kolektivu. Svi se družimo, dišemo kao jedan, ne postoji razlika kod igrača da li je neko došao pre pet godina ili pre pet dana.

Takva energija se prenosi na teren. A što se tiče debija, hvala šefu što mi je ukazao šansu da debitujem pred našim navijačima jer znamo koliko nam je bitna njihova podrška. Oni su doslovno naš dvanaesti igrač na terenu. Ide i lepo vreme, pa koristim priliku da ih pozovem da dođu i budu uz nas i sa nama u superligaškoj borbi'', poručio je Matić.

Veruje da će Partizan iz meča u meč igrati sve bolje, a iskoristio je priliku i da košatrkašima Partizana čestita osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 18.02.2020
21:29

Predlazem da manje pricas, a da sto prije vidimo tvoj doprinos igri i rezultatima tog tima....., za sada se to NE NAZIRE.....

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 17.02.2020
19:15

Sta li cete tek da pisete kad da gol kad ovoliko tekstova napisaste o ovom coveku,kad da je najveca zvezda Partizana.