Napadač Partizana dobio Robijev poziv!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Želja selektora Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog ipak neće biti ostvarena.

Epa/Yonhap
Epa/Yonhap

Povezane vesti

Pokušao je Robert Prosinečki da poveća napadački potencijal reprezentacije Bosne i Hercegovine napadačem Partizana, ali mu želja neće biti ispunjena.

"Veliki Žuti" uspeo je da ubedi Ognjena Ožegovića (24) da zaigra za selekciju Bosne i Hercegovine, ali je FIFA "spustila rampu" i sprečila momka rođenog u Gradiški da obuče dres "Zmajeva".

"Zvao me je selektor Robert Prosinečki, hteo je da zaigram za BiH. Složio sam se, ali administracija, odnosno propisi su mi napravili problem", potvrdio je Ognjen Ožegović u razgovoru za "Kurir".

Član mlađih selekcija reprezentacije Srbije upisao je jedan nastup za seniorski sastav našeg državnog tima i to mu je u ovom slučaju napravilo problem.

"Bio sam član reprezentacije Srbije 2016. godine, kada je selekcija igrača iz domaće lige igrala protiv Katara. Bio je to FIFA termin, a pravila kažu da posle takve utakmice nemam pravo da promenim reprezentaciju", dodao je Ožegović.

Momak koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka Evrope u Litvaniji trenutno nastupa za Arsenal iz Tule kao pozajmljen igrač Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
luccass995
Wednesday, 30.01.2019
13:35

Слободно немој више ни да се у било којем случају надаш да ћеш играти за Србију

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
13:05

Sa Partizana na zvezdu, sa Srbije na njih, nikad nisi znao da izaberes stranu.