Nakon derbija je jasnije, Zvezdino krilo može da traži novi klub?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.03.2020.
10:08
Izvor: Sportske.net

Dejan Stanković doneo odluku koja će verovatno naići na odobravanje od strane uprave i navijača.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je odigrala derbi utakmicu sa Partizanom minulog vikenda, a pobednika nije bilo, rezultat je bio 0:0.

Ekipa Dejana Stankovića je izgledala bolje na terenu od svojih rivala, imala je više šansi za postizanje pogotka, ali je teško reći da li je baš zaslužila pobedu imajući u vidu slabu igru i jednih i drugih.

Ono što je do sada u drugom delu sezone upalo u oči kod sastava Crvene zvezde jeste da je Dejan Stanković u potpunosti krenuo sa afirmacijom mladih poput Petrovića, Gavrića i Nikolića, pa su njih trojica uspeli da istisnu iz tima strance koji su došli pred ovu sezonu.

Jedan od stranaca sa daleko manje minuta ovog prolećnog dela sezone jeste Mateo Garsija. Argentinac se nije našao ni u 18 igrača za večiti derbi, pa je jasno da će najverovatnije potražiti novi klub.

Mateo Garsija je u drugom delu sezone odigrao svega 61 minut od mogućih 360, a odluka Dejana Stankovića da ga otpiše potpuno za utakmicu protiv Partizana nas je navela na zaključak da je Argentinac igrač koji se neće naigrati do kraja ove sezone.

Baner

Garsija ima ugovor sa Zvezdom na još tri i po godine, ali očekujemo da promeni sredinu tokom leta ukoliko se nešto bitno ne promeni u Crvenoj zvezdi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Wednesday, 04.03.2020
19:55

sasvim ok igre pokazao, nista preterano, ali vidi se da decko ima kvalitet , nema sa kim da igra............ bilo bi lepo da se desi situacija kao sa Kleom ........... zvezda ga odbaci, partizan uzme, preporodi, sutnemo japanca ........... savrseno

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 03.03.2020
19:57

Sta se desava sa njim?

avatar
Man united
Tuesday, 03.03.2020
16:12

Станковић је изгледа дошао да нам забије ексер у мртвачки сандук. Сад ти ни Гарсија не ваља? Какав је то тренер који отписује играче у сред сезоне? Појачања која су скупо плаћена су избачена из тима. Додуше, Кањас и Жандер нису скупи. Али Ван ла Пара јесте, а има и велику плату. Звезда га плаћа да седи буквално. Седеће пола сезоне. Коме га увалити у таквом стању на лето. Ко је луд да ризикује? На крају ће остати у Звезди до краја уговора. И Гарсија му одједном смета. Не можеш отписивати играча коме ни шансу ниси дао. Понаша се као да је сер Алекс Фергусон, а у ствари је он тај који тек треба да докаже да уопште заслужује Звездину клупу.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.03.2020
15:04

Tako je Deki, Zvezdu treba vratiti Zvezdasima jer onda smo najjaci. Osloni se Deki na nasu omladinsku skolu i mi cemo za deset godina biti evropski gigant kao nekad.

avatar
carbone
Tuesday, 03.03.2020
13:21

steta,veliki borac i odlican igrac ali se ne uklapa u nemanje taktike ni Miloja ni Dekija

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.03.2020
13:05

Letos su govorili da su ga ukrali Olimpijakosu ispred nosa, još uvek mi je smešna ta njihova laž :D

avatar
Michael Tadic
Tuesday, 03.03.2020
13:03

Garsija je dobar igrac, brz sa zavidnom tehnkom. Kod Miloja je igrao prilicno standardno, ne znam kako da bas nije ni medju 18 igraca, malo cudno to sve deluje. Na zalost Zvezda nema igru, tanka je za LS, ako ne dovedu 2-3 pojacanja, od Evrope nema nista.