Najveće pojačanje Zvezde? Jovičić nam je sve objasnio!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.02.2018.
19:58
Izvor: Sportske.net

Branko Jovičić je sveo neke od utisaka sa priprema u Antaliji.

Povezane vesti

Branko Jovičić je bio povređen u prethodnim danima, ali je sada sa njim sve u redu, danas je trenirao punim intenzitetom.

"Jeste, sve je u redu, trenirao sam prethodna dva dana u teretani zbog upale tetive. To je zbog tvrdih terena", rekao je on.

Znamo da su tvrdi tereni razlog povreda i Aleksandra Pešića i Ričmonda Boaćija, Pešić će se teško naći sutra u meču protiv Zenita, a obojica će biti spremni za utakmicu protiv CSKA.

"Nismo navikli na tvrde terene, ali vredno radimo. Ako imamo neke sitne povrede, onda kažemo šefu, bolje da odsustvujemo jedan dan nego da napravimo težu povredu. Čeka nas "pakleni" ritam, u prvenstvu, kupu, Evropi... Svi moramo biti na raspolaganju šefu", rekao je Jovičić.

Očekuje se od njega da bude u startnoj postavi u meču protiv CSKA i neko ko bi mogao da iskvari igru protivnika u potpunosti.

"Kada sam došao ovi momci su me prihvatili na najbolji mogući način i to mi je baš pomoglo. Oporavio sam se najbrže što sam mogao da budem šefu na raspolaganju, i sada sam ponovo 100% spreman, u narednim utakmicama davaću sve od sebe, a na šefu je da odluči ko će igrati", rekao je skromni Jovičić.

U razgovoru sa Trujićem, Poletanovićem, Dugalićem, Srđanom Mijailovićem, Čaušićem, saznali smo da je Golovin fudbaler od koga se Zvezda najviše mora paziti. Šta o tome misli Branko Jovičić?

"Igrao sam protiv Golovina, to je jedan od njihovih ključnih igrača, a pored njega je tu i Džagojev, Vitinjo i sada im je stigao Musa. Sigurno je jedna od kvalitetnijih ekipa, ne zavise od pojedinca, zavise od cele ekipe. Svakog igrača moramo maksimalno skautirati kako bismo došli do pravog rezultata. Sigurno je da se pojedinac neće izdvojiti u njihovoj ekipi"
, rekao je on.

Odbrana je nešto što pojedinci smatraju slabijom stranom CSKA, sa čim se ne slaže Jovičić koji je vrlo dobro upoznat sa adutima ekipe iz Moskve.

"Ne mislim, to je najiskusniji deo tima, tu su braća Berezucki i Ignjaševič, tu je i sjajan igrač Vasin koji je vrhunski igrač koji je mnogo napredovao ove dve godine koliko je u CSKA. Tu je najveće iskustvo u njihovoj ekipi", istakao je Čačanin.

Moglo je da se desi pred kraj prelaznog roka da u Crvenu zvezdu stigne Milan Jevtović, ali se to nije dogodilo. Inače, Jevtović je kum Branka Jovičića.

"Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta, sigurno da bi nam on pomogao, ali kažem da je naše najveće pojačanje to što smo ostali na okupu", zaključio je Branko Jovičić u razgovoru za "Sportske".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Tuesday, 06.02.2018
21:13

Ma idemo Bakula do finala le zajedno sa Partizanom, to bi bilo idealno, ali nazalost sanse za zo su 0,0001%

avatar
DuskovicSRB
Wednesday, 07.02.2018
02:38
avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 07.02.2018
11:16

daj boze ali pitaju se tu i Atletiko,arsenal,Lacio Milan itd,zestoka konkurencija.