Najpravednije - Bez pobednika u derbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.12.2017.
19:54
Izvor: Sportske.net

Večiti derbi je gotov, odlično drugo poluvreme, a na kraju - bez pobednika!

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Bez pobednika u 156. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde koji je igran u Humskoj - 1:1 (0:0).

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su krenuli veoma tvrdo na startu ove utakmice, odmah se videlo da im je više stalo da sačuvaju svoju mrežu.

Čitavih 15 minuta igre smo čekali na prvu priliku na utakmici, ako se ta šansa u kojoj se našao Ožegović nakon što se dobro izborio za poziciju za šut. Šut je bio veoma slab, otišla je lopta pored gola.

Na drugoj strani je pretio Kanga, veoma slabo je šutirao, a na najbolju šansu u prvom poluvremenu čekali smo do 29. minuta utakmice. Tada je Kanga prošao po desnoj strani, uputio centaršut, Miletić je propustio loptu, totalno neshvatljivo, ona je došla do Pešića koji je morao bolje sa samo par metara od gola, šutirao je u Stojkovića koji je bio dobro postavljen.

Miletić je šutirao na drugoj strani, Borjan je odbranio, a Crvena zvezda je imala još jednu priliku preko Pešića koji je polako dobijao epitet tragičara ovog susreta.

Moramo napomenuti da su huligani uništili 156. večiti derbi nakon svih dešavanja u prvom poluvremenu, bila je tuča na južnoj tribini, 20-30 navijača je prebačeno preko ograde, bili su goli i pretučeni. Više o samim incidentima OVDE.

Nastavak utakmice doneo nam je mnogo više uzbuđenja na terenu. Počelo je udarcem Kange koji je ponovo oprobao svoj udarac, usledilo je nekoliko opasnih napada, na jednoj strani preko Pešića i Rodića nakon čega je Zvezda dobila korner, na drugoj strani preko Pantića koji je upropastio kontru.

I onda taj 60. minut koji je odlučio pobednika utakmice.

Ožegović je uspeo da prođe po desnoj strani, ušao je u kazneni prostor, tamo ga je oborio Savić, penal je postojao, Mažić je pokazao na belu tačku posle 22 godine u večitim derbijima za Partizan!

Suma je prišao lopti, nije baš dobro šutirao, Borjan je imao loptu na ruci, ali je ona završila u mreži - 1:0!

Gol pogledajte OVDE.

derbi Partizan zvezda

Pravi tragičar je Aleksandar Pešić.

Imao je veliku šansu u 65. minutu, šutirao je iz blizine, ponovo je Stojković refleksno spasio gol, on je za razliku od Pešića postajao junak Partizana u 156. večitom derbiju.

Zvezda se otvorila, imala je šanse posle pokušaja Kange i Krstičića, a onda na drugoj strani kontra Partizana, Pantić je šutirao, Borjan uspeo da odbrani ovaj udarac mladog fudbalera Čelsija koji je na pozajmici u crno-belom dresu.

Crno-beli su imali prostora za napade, videli smo veliku priliku za Ožegovića u 78. minutu utakmice, ali je šutirao sa sedam-osam metara pored i preko gola.

Imala je Crvena zvezda blagu inicijativu, a onda je uspela da stigne do izjednačenja!

Igrao se 84. minut, Zvezda je kružila oko kaznenog prostora Partizana, a nakon ubacivanja Stojkovića sa desne strane, lopta se izodbijala do Donalda, on je prosleđuje Boaćiju koji pametnim udarcem po zemlji šalje loptu u mrežu, Stojković je mogao samo pogledom da isprati loptu!



Iscrpljeno su izgledali igrači oba tima, ostalo je do kraja 1:1, nismo videli čak ni ozbiljne prilike.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

98 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
09:30

I kada mu protivnicki igrac da gol u Derbiju, taj gol bude neregularan:-D Cak ni sada nije bio savladan po propisima:-) Terajte trenera i pola tima, dajte nam nekog koji nece pre meca reci da bi bio zadovoljan i remijem, dajte nam trenera koji nece reci da su njegovi igraci pruzili dobar otpor, kakva sramota!

avatar
Mance34
Thursday, 14.12.2017
01:34

Kako niko da ne pomene da je Vujadin Savic nakon skrivljenog penala morao da dobije drugi zuti karton odnosno iskljucenje sa meca. sto znaci da je Partizan drasticno ostecen

avatar
brekbaCh1
Thursday, 14.12.2017
00:28

Da ne bese penala, gol ne bismo dali jos 300 minuta. Penal jeste bio, ali je Zvezda i bila bolja, sa zrelijim sansama. Kukavicka igra, vecim delom meca.. ne znam zasto se nije napadalo, jer je zaostatak na tabeli poprilican.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 14.12.2017
02:30

Pruzam ruku na ovakvim recima.

avatar
milan_polic
Thursday, 14.12.2017
02:47

Pa sa kim da napadne, realno bez Tosica i Jankovica smo rupa.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 14.12.2017
00:01

Obratite paznju kod gola Zvezde,centarsut Stojkovica Pesic u ofsajdu malom ali ofsajdu.Uticao je na igru,prilikom izbijanja lopte lopta je dosla do Boacija.Realno je nereseno mada mislim da je Zveda bila bliza pobedi!

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 13.12.2017
22:39

Gde je Mile globtroter?? Skocila cena Boaciju na 2 miliona Mileee

avatar
scofield
Wednesday, 13.12.2017
22:10

Mnogo srece imao Partizan. Bukvalno je lopta pogadjala Stojkovica posle one dve stoppstotne sanse Pesica. Gde su vam gacee Boacee

avatar
Don Silvio
Wednesday, 13.12.2017
22:06

Sve u svemu los derbi. Partizan dao gol niizcega, sa dva suta na gol, a i penal mi je sumljiv sve mi se cini da je Savic izneo lopzu prije al nisam siguran. Igralo se fudbal tek posle gola partizana, kao da su svi samo kraj cekali. Trebalo je ovu utakmicu pomeriti za vikend...

avatar
Maksimus
Wednesday, 13.12.2017
22:46

E kad ti je sumLJiv, to mora da se prodiskutuje..

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
15:18

Kaze se sumnjiv, ne sumljiv, zbog toga ti je to napisao:-D

avatar
Don Silvio
Thursday, 14.12.2017
10:52

Gledao sam par snimak al nisam video dobar ugao, nekako mi lopta otisla napucano u skroz drugom pravcu od ozegovica

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 13.12.2017
22:00

Antifudbalska utakmica.

avatar
milan_polic
Wednesday, 13.12.2017
21:49

Ocajna utakmica i jednih i drugih, kod dosudjenog penala trebao je drugi zuti da pokaze Savicu sto je mozda i bio kljucni momenat utakmice kao i ona 100% sansa Ozegovica.

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 13.12.2017
21:40

Najrealnije,Pešic i Ožegović imali velike šanse,ali se ispromašivali,ove sezone je Zvezda osvojila titulu i čestitam im jer je zaslužena s obzirom da imaju jako dobrog trenera koji je stvorio ovakvu Zvezdu kao sto je sad,dok Partizan ima dosta nonšalantnog trenera.

avatar
LoleRava
Wednesday, 13.12.2017
21:36

Je l Boaci dao loptu Stojkovicu da je ponese sa sobom pa da je ljubi do ujutru.Na stranu sve,nije bio neki kvalitet ali dobro,mi smo kontrolisali utakmicu do penala posle se uslo malo u jurnjavu sto je i logicno,iznenadio me Partizan,vise su vodili racuna o svom golu nego da napadnu iako zaostaju 9 bodova,nas je Kanga dosta usporavao ali opet je namestio onu sansu i neverovatan promasaj Pesica,sve u svemu mi smo zadovoljniji svakako,mada smo trebali ovo da dobijemo,malo smo lose usli u mec,ocigledno zasicenje iako je derbi,odigrali su brdo utakmica od juna i starta kvalifikacija,i opet takvi bili smo bolji za nijansu.Svaka cast za Milojevica i za sve igrace na svemu do sada,pa od februara idemo opet jako u nove pobede i do titule.

avatar
ZubA
Thursday, 14.12.2017
00:01

Onaj Stojkovic da je ljubio Bojanu koliko ljubi ovu loptu, mozda ga i ne bi ostavila :D

avatar
LoleRava
Thursday, 14.12.2017
02:47

Ne zna on to :D

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 13.12.2017
21:32

Šta reći a ne ostati nedorečen?!nUtakmica kao i većina derbia, bez lepe igre, sa puno respekta, takmičarska i nadasve dosadna.nEvidentno je bilo da je Zvezdi pobeda bilka daleko manje važna nego Partizanu zbog razlike u bodovima. No, opet i sa tom činjenicom, Zvezda je imala veći posed lopte, više šuteva u okvir gola, izglednije šanse, dok se kod Partizana ponovo po ko zna koji put ponavlja jedna ista greška. Levi vezni (Pantić) ne učestvuje u odbrani i ne zatvara zvezdinog desnog spoljneg. Neshvatljivo s obzirom da je to jedno od vaznijih pravila u modernom igranju fudbala. Za razliku od Partizana, zvezdini fudbaleri su ako ništa drugo, bar ispoštovali te osnovne elemente u igranju fudbala.nPenal, da ili ne? Iskreno, bez obzira što sam partizanovac, bilo je kontakta, dovoljno snažnog da je sudija mirne duše mogao da dosudi penal, što je i učinio. I da ne beše baš tog penala, Parizan ne bi dao gol za još 180 minuta. Tavamba se nije video. Uvek je bio zatvoren i primoran da bude na 30 metara od zvezdinog gola. Ožegović, ... kao Ožegović. ne znam kakvi bi uslovi morali da postoje da bi dao gol. Imao je zicer koji se ne promašuje, ... i ništa. Bez obzira što Saleta izuzetno cenim i poštujem, S obzirom da je igrač koji je i srcem i dušom Partizanovac, nesumnjivo jedan od najvećih igrača koje je partizan ikada imao. Ipak, godine su godine. Biologija čini svoje. Znanje mu je nesporno, ali snaga i brzina su mi veliki nedostatak. Ipak, Đukić ga uvodi u utakmicu po terenu na kome je teško igrati i mnogo mlađim igračima. Posle njegove greške, izgubljene lopte na 30 metara od gola i pravljenjem faula na mestu kao smišljenom za dobar centaršut, Partizan prima gol i to u samom finišu utakmice.nMnogo je Đukićevih grešaka da bi trener takvog kvaliteta mogao voditi ekipu koja nosi ime pred kojim se svi mi verni navijači s poštovanjem klanjamo.

avatar
LoleRava
Wednesday, 13.12.2017
23:47

Dobra analiza,svaka cast.Pozdrav.

avatar
SL_Komedija
Wednesday, 13.12.2017
21:31

Dobro je Mažić sudio generalno, penal je bio ali morao je da iskljuČi Vulićevića, Ožegović je morao da dobije žuti karton bar jedan, simulirao je nekoliko puta, Everton samo jedan žuti, pa čak i Kanga se smirio nema nervoze više kod njega, Everton se žalio na svaku odluku i samo traži sukob, vezni red Partizana batinama hteo da sakrije tehničku nadmoćnost Zvezde. Što se tiče Zvezde i Savić je trebao da dobije drugi žuti.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 13.12.2017
21:31

Zvezda bolja Boaci majstorski partizan srecniji.

avatar
SL_Komedija
Wednesday, 13.12.2017
21:22

Zvezda bolja, vise sansi, Partizan do penala nista, posle na par kontri nesto, ali opet da im nije Stojkovica ponovo bi se desio Kijev. Nestvarno deluje da protiv Partizana dovoljno je da predjes centar das loptu na bok i odmah je polusansa, nije Zvezda odigrala nesto posebno, ali 1:1 i opet prednost u medjusobnim duelima.

avatar
3x3
Wednesday, 13.12.2017
21:21

Eto vam penal kad ste toliko kukali za penal. Drugacije ni ne biste gol dali. Ekipa koja godina place da im se svura penal je stvarno jadna.

avatar
Vrlo intelektualno
Thursday, 14.12.2017
02:38

Nekome se svira dva za 30 minuta,pa zbog toga ne placu.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 13.12.2017
21:20

Mažić nije smeo da isključi Savića, čist drugi žuti kod penala, zvezda dala gol iz ofsajda. Nova krađa.

avatar
ZubA
Wednesday, 13.12.2017
21:18

Ozegovic jos jednom pokazao da zna najbolje da padne u kaznenom. A mi Kangu obavezno da prodamo sada, ono njegovo sutiranje je muka gledati vise. Rezultat realan i penal je bio. Samo se nadam da vise nece kukati za taj penal.

avatar
Mario Žile Stajić
Wednesday, 13.12.2017
21:17

Zvezda mnogo ozbiljnija ekipa. Igrali su sa 70% snage. Dovoljno za jedan bod.

avatar
Zlato
Wednesday, 13.12.2017
21:17

Ricmond se oprostio od naseg dresa golom kao sto veliki igraci rade. Ostaje zal za pobjedom jer smo bolja ekipa.

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 13.12.2017
21:16

E moj Vulicevicu, ubedljivo si bio najlosiji igrac...zao mi je samo sto Ozegovic nije pucao penal da se on upise u strelce jer je ubedljivo bio najbolji igrac na ovom mecu. Hteo sam da izgubimo samo da vidim ledja Djukicu al opet se izvuce. Nema nama napretka sa njim na klupi.

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
09:34

Nemoj nikad da navijas za poraz Partizana, narocito ne u Derbiju, ne ide to. Da smo pravi klub, mi bismo ga smenili cak i u slucaju pobede.

avatar
Wonta
Wednesday, 13.12.2017
21:12

Kako realan rezultat kada Partizan nije imao udarca koji se moze nazvati udarcem u okvir gola iz igre. Opet Mustafa spasio Partizan od brukanja mada i ovaj rez nije los kada se pogleda tabela. Utisak da svi igraci Zvezde nisu dali svoj maksimum. Boaci se oprostio u stilu pravih napadaca...

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 13.12.2017
21:10

Utisak je i bio da je Partizan samo iz penala mogao da da gol. Cistog ruku na srce, totalno glup start Savica jer je Ozegovic isao na kontakt kao jedinu soluciju. Onu loptu ne bi stigao ni da ima raketu u dupetu, ali sta je tu je... Zvezda daleko bolja, i po igri, i generalno timu, Stojkovic bez dvojbe vredi kao pola tima Partizana zajedno, a to nikad nije dobro po ekipu... Mazic sasvim korektan, ali mu uopste ne treba da onoliko gleda kroz prste, ne verujem da je iz straha. Everton decko komotno moze da pocne utakmicu sa zutim, meni je fascinantno da neko ko se tako ponasa uopse zavrsi tekmu, a kamoli se provuce bez kartona kao danas. Vulicevic u nadoknadi cist drugi zuti, Radin imao jedno tri starta za isti, nije dobio nista... Nije to navlacenje za Partizan nego su ljudi jednostavno igrali mnogo grublju utakmicu jer mi se cini da su i sami svesni da imaju inferiorniju ekipu...

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 13.12.2017
21:10

Boaci bolji od Morate ;)

avatar
rivarinho
Wednesday, 13.12.2017
21:10

Nije najpravedniji...ni najrealniji. Ovaj derbi je paradigma 70-godisnjeg vestackog rivalstva kojeg stvori drzava! 1-1, 3;3 u zutim kartonima, 0-0 u crvenim kartonima je sve samo ne najpravednije. Isto kao i po 28 osvojenih titula. Neko rece malocas, neko ima Mazica a neko Boacija. E to je tako kroz istoriju. Sto je najtragicnije, pokradeni ce jos i biti srecan sto je izvukao bod a ovaj drugi ce jos i tugovati. Katastrofa!

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
09:35

A u kornerima?

avatar
Vrlo intelektualno
Thursday, 14.12.2017
13:27

Ma svaka titula je vasa vi treba da imate 54 a mi ni jednu...kad ćete više bre shvatiti da niste jedini u srpskom fudbalu i da niste najbitniji,odmah cim se vidi ovakav komentar zna se da je taj navijac Zvezde koji su sigurno najrazmaženiji na svetu!!!

avatar
Padrino
Wednesday, 13.12.2017
21:09

Mazic odradio odlicno posao, penal cist kao suza, steta za Ozegovica sto nije uspeo da pogodi na asistenciju Tawambe, ide zimska pauza, valjda ce ovaj gol Sumu razbuditi, procice i pripreme sa ekipom sad, pa da vidimo kako ce delovati u drugom delu, da teren nije bio ovoliko natopljen vodom, mozda bi se gledao malo brzi i atraktivniji fudbal od ovoga, ali sta je tu je...

avatar
Zlato
Wednesday, 13.12.2017
21:09

Grobari evo vam ga dade Boaci sto ste rekli da nista ne moze u derbiju a steta sto je Milojevic isao na remi jer kad smo malo stisnuli pokazali smo ko je bolja ekipa.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 13.12.2017
21:06

Звезда ближа победи, штета, нарочито због Пешићевих шанси. Имао је и Партизан своје прилике, резултат на крају, ипак, реалан.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 13.12.2017
21:05

Zasluzili su 3 komada nego Pesic dekoncentrisan,evo penal da ne placu vise,smesni su kao cirkus..bravo Bocko majstore,sad ce neko opet da kaze da ne znas :)

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 13.12.2017
21:04

Sve u svemu mi cigani smo odigrali ocajno,igrali smo samo zadnjih 10 minuta,brine me odsustvo zelje za pobedom.Pozz svima

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 13.12.2017
21:04

Bravo! Realno je ovako, Pesic je morao da iskoristi one 2 sanse ali dobro, sve u svemu sam zadovoljan. I dalje je hladno na -9. Idemo dalje, bravo za Boacija, ucutkao si glodare :)

avatar
Zlato
Wednesday, 13.12.2017
21:19

Brate kako da ih ucutka kad se oni uopste nisu culi

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 13.12.2017
21:42

I komentar je priznat sa ovom zadnjom rečju...Bravo za Sportske.net...

avatar
Di Magia
Wednesday, 13.12.2017
21:03

Realan rezultat... Bez obzira na to vidis se trenutno da je Zvezda ipak jaca... Mazic odlicno odradio posao...

avatar
petar000
Wednesday, 13.12.2017
21:35

Kako se to vidi? Zvezda jeste naspanovanija ekipa, ali ne vidim po cemu jaca...

avatar
ZubA
Thursday, 14.12.2017
00:08

Jer nismo igrali kako igramo od pocetka. Videlo se posle penala koliko smo jaci i bolji.

avatar
LoleRava
Wednesday, 13.12.2017
22:55

Svi znamo da navijas za Partizan,ali budi malo realan,uporedi igrace pa vidi,imamo isto duzu klupu,jaci smo po dosta tome,od trenera pa nadalje.U Odbrani smo jaci od vas,u vezi smo jaci od vas,a nek bude da smo tu negde po krilima i u napadu,a nismo.

avatar
petar000
Wednesday, 13.12.2017
21:02

Jeste nereseno mozda najrealnije, ali cinjenica je da je Zvezda dala gol posle ofsajda i faula Pesica. Mi standardno upadamo u paniku bez razloga, velika greska Radina sto je loptu vratio u srce terena, umesto na stranu. Djukic ponovo po hiljaditi put kasni sa izvlacenjem spica i mislim da je prerano ubacio Saleta. generalno dobra utakmica Partizana, izgleda da bi i mi mogli da se nosimo sa Arsenalom. Vule definitivno mora biti od proleca rezervna varijanta na beku, a za celavog ne znam sta da kazem, u sustini on odigra dobro utakmicu, ali ima tih kardinalnih gresaka sto je nedopustivo.

avatar
ZubA
Wednesday, 13.12.2017
21:10

Ofsajd i faul Pesica hahahah daj druze nemoj da lupas. Suma cist zuti, Vulicevic drugi zuti nije dobio. Everton isto trebao crveni da dobije, ali sa dva zuta kad vidis da je Stojkovic dobio zuti za prvi start.

avatar
petar000
Friday, 15.12.2017
00:31

Zbog cega je Everton trebao crveni da dobije? Pa jesi li video kada je Pesic pao kako je nogama pokusao da ga udari, zato ga je ovaj i cusnuo po faci. I samo da ti kazem, ja nista nikad ne lupam, znaci ofsajd je bio i bio je faul. Nisam rekao da smo pokradeni, smatram da je to nenamerna greska bila jer je teska pozicija, ali cinjenica je da je bilo i jednog i drugog. Sta je sa startovima nad Tavambom kada mu je na svakom drugom skoku Savic zabijao koleno u facu, imas neke slike pa vidi. Vulicevic jeste trebao da dobije zuti, ali to je svakako bilo na deset sekundi pre kraja i totalno je nebitna stvar. Zato, nemoj ti da lupas, nego lepo odgledaj sve to sto sam napisao, pa onda mozes da mi repliciras.

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
09:37

A sta ti je smesno u vezi ofsajda i faula?

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 13.12.2017
21:18

Tacno gde je Partizan odigrao dobru utakmicu? Koju akciju napravio, sansu stvorio ili spojio 15 pasova na osnovu cega bi to neko cak i stanju teske navijacke oslepljenosti zakljucio?... Kojeg ofsajda i kojeg faula? :D... Ovo za Arsenal, to ne treba komentarisati. Zvezda je u jako cudnim utakmicama uzela bod i mogla jos jedan, cinjenica je da bi i jedni i drugi u nokaut fazi prosli kao Bate u poslednjem kolu. Zao mi je samo sto ih i ne izvucete da vas izduvanderisu najstrasnije, kako bi ukapirali koliko su to kvalitetnije ekipe od nasih...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.12.2017
21:00

Da ih neko pitao, jer ocete 0:0 i da ne igrate i jedni i drugi bi pristali. Druga stvar mi u pet utakmica primamo pet glupa gola: Spartak-prekid ostavljamo igraca samog na pet metra, Vojvodina-greska Stojkovica, Napredak-dva gola de ostavljamo samog njihovog igraca, dal na pet metra, ili na drugoj stativi i sad ovde gde iz dve situacije ne znamo loptu da izbijemo iz sesnesterca, a jos grdje de Radin glavom poklanja loptu Donaldu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 13.12.2017
20:58

Pa jeste pravedno ako racunamo da smo navikli da je sve penal za Partizan i da im je dozvoljeno da tuku od pocetka do kraja! Mali lopovski klub bez istorije,najveci uspeh poraz!

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 13.12.2017
21:13

Penal cist kao suza

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 13.12.2017
22:53

Pa kazem da jeste,od kada start na loptu nije penal 😂😂😂

avatar
petar000
Wednesday, 13.12.2017
21:42

Rece navijac tima kome je najveci uspeh u prethodnih 20 godina izvucen bog protiv petog tima Arsenala i tog Partizana bez tradicije. Hahaha, bravo legendo. Pa care, niste nas dobili na poslednjih sest, o cemu ti pricas? I veceras bi vas nakantali, da je Mazic video faul Pesica kod gola, a vrlo verovatno i ofsajd istog igraca. To nisam bas 100% siguran, ali faul je morao da se svira. A na prolece cemo opet kao i prosle sezone da vas napucamo i u kupu i u prvenstvu i bice plakanja sve do Nove godine sledece.

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 13.12.2017
20:57

Jest im Boaci zapusio usta,rupa od igraca, prevara bla bla eto vam za kraj od rupe s ljubavlju

avatar
petar000
Wednesday, 13.12.2017
21:43

I je rupa, pa on je veceras najgori na terenu bio.

avatar
LoleRava
Wednesday, 13.12.2017
23:02

Sigurno nije bio gori od 'vanserijskog' Tavambe

avatar
vladimir6
Wednesday, 13.12.2017
20:57

Mazic opet nadmudrio Zvezdu!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 13.12.2017
20:57

Bravo bocko majstore gde su strucnjace sto ne valja,sutnuli dva puta na gol jednom iz penala,kuci bunker igrate smejurija

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 13.12.2017
22:00

Javi se kad nas dobijete

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 14.12.2017
02:32

9 ispod nule napoljuu :D

avatar
LoleRava
Wednesday, 13.12.2017
23:03

Ko drzi rekord o duzini nepobedivosti u derbijima?

avatar
Maksimus
Wednesday, 13.12.2017
20:56

Najrealniji rezultat

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 13.12.2017
20:56

ni krivi ni duzni grobari osvojili bod zalosno sto je pesicpromasio zicere

avatar
Al(a)din
Wednesday, 13.12.2017
20:56

Nakon ovoga, celnici i navijaci CZ ne dmeju vise kritikovati Mazica, sudio bez greske i on i njegovi pomocnici. Borjan, em sto je fantastican golman, fenomenalan je i covek. Stranci Partizana, pre svega Everton, delovali su kao da igraju box, a ne fudbal

avatar
Tutinac
Wednesday, 13.12.2017
20:56

Navijam za Partizan, ali me je sramota kakve bekove Partizan ima...

avatar
La bestia negra
Wednesday, 13.12.2017
20:55

Lepo namestena utakmica nema sta.Podela bodova,malo trckaranja,penal Partizanu da ne vrse pritisak vise i Boaci daje gol da mu poraste cena pred prodaju i za svaki slucaj svaki mlitavi sut u Stojkovica ako i on odluci da ode.

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 13.12.2017
20:55

Neko ima Mazica, neko Boacija.

avatar
Zlato
Wednesday, 13.12.2017
20:54

Zasluzili smo pobjedu mnogo smo bolji bili a evo im penal da ne placu.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Wednesday, 13.12.2017
21:09

sto niste onda pobedili?

avatar
petar000
Wednesday, 13.12.2017
21:45

Po cemu? Ja znam da na recima nema jace ekipe na svetu od vas, ali realnost je malo drugacija.