Najnovija vest iz FSS, čeka se zvanična potvrda, ali izgleda da je izvesno!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.03.2020.
16:16
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Ostaje još da sačekamo epilog današnjeg razgovora, ali prva procena je već stigla.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Širom sveta otkazuju se sportski događaji zbog pandemije koronavirusa, ali još nema zvanične odluke u vezi odigravanja baraža Lige nacija.

U polufinalu tog takmičenja reprezentacija Srbije bi 26. marta trebalo da odigra meč u Oslu protiv Norveške, i to pred praznim tribinama.

Ali, posle najnovijeg stopiranja takmičenja i u Ligi šampiona, i Ligi Evrope, sve je izvesnije da neće biti ni baraža Lige nacija u predviđenom terminu.

To je ovog popodneva u emisiji ''24 časa'' na TV Pink najavio i predsednik Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije prof dr Miljko Ristić.

''Ja imam najnoviju vest iz FSS-a. Ona nije zvanično potvrđena, ali verovatno se ta utakmica neće odigrati, odložiće se. U toku dana naši čelnici treba da se sastanu i komuniciraju sa čelnicima FS Norveške i posle tog razgovora će biti odlučeno da li će se utakmica igrati, ili ne. Lično mislim da utakmice bez publike nemaju smisla i verovatno je da se ova utakmica neće odigrati'', objasnio je Ristić.

Ali, u slučaju da se donese odluka meč ipak odigra, pod posebnom pažnjom bili bi naši reprezentativci koji nastupaju u Italiji.

''Ja nisam u kontaktu sa njima, ali jesu čelnici FSS. Iz Italije bi trebalo da dođe 7-8 igrača, i to baš iz klubova koji su u centru epidemije. Ljudima iz tih ugroženih područja se vraćaju sa granice, ali ovde bi se napravio izuzetak, uzela bi im se krv na analizu i ako budu pozitivni na koronavirus, biće smešteni u karantin'', naglasio je Ristić.

Dakle, do kraja dana čekamo da se iz FSS i zvanično oglase posle razgovora sa kolegama iz Norveške.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 12.03.2020
18:24

Може да се одложи, али не верујем да се неће играти. Како ће одлучити ко иде на ЕП ако се не одигра.

avatar
Marjan89
Thursday, 12.03.2020
20:16

Ko kaže sa ce se igrati EP