Najnovija pojačanja - Partizanovac i Zvezdaš za još jaču Vošu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.09.2016.
15:44
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosadski superligaš danas je i zvanično predstavio dvojicu igrača koje je angažovao u samoj završnici letnjeg prelaznog roka.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Već vam je poznato da su u pitanju nekadašnji bek Partizana Nikola Aksentijević, koji je u Vojvodinu stigao iz belgijskog Muskrona, kao i Nenad Gavrić, koji se ''Lalama'' pridružio pravo iz Crvene zvezde.

Oni su juče licencirani za ovu sezonu i debitovaće za Vojvodunu već sutra od 20 časova, u prvenstvenom meču protiv Rada.

Nenad Gavrić je tokom karijere već imao priliku da sarađuje sa trenerom Nenadom Lalatovićem, kako u Napretku, tako i u Crvenoj zvezdi, pa mu neće biti problem da se privikne na njegove zahteve.

''Cilj mi je da sa Vojvodinom i svojim saigračima ostvarim veliki rezultat, a to je plasman među prva tri tima u ligi, što bi značilo i izlazak u Evropu. Ovaj ugovor, kao i sve moje uspehe, posvećujem svojoj porodici i svom ocu, koji nije sa mnom već četiri godine i koji me je učio da, kako na terenu, tako i u životu, uvek budem jači, snažniji i bolji nego što sam bio'', poručio je, između ostalog, Nenad Gavrić.

I Nikola Aksentijević veruje da će se lako uklopiti u ovaj sastav Vojvodine, pošto poznaje većinu igrača.

''Došao sam u jedan veliki klub, koji je, posle Zvezde i Partizana, sigurno najveći u Srbiji. Ovde sam da bih pomogao saigračima, stručnom štabu i treneru da odigramo onako kako je Vojvodina igrala u dosadašnjem toku sezone.

Ovo je dobar tim, sa dobrim igračima, a 80 posto njih poznajem od ranije. Sa nekima sam igrao u Partizanu, a neki su mi bili rivali u dresovima Crvene zvezde i Vojvodine. Na meni je da se dokažem i još bolje spremim, kako bih bio na raspolaganju treneru i stručnom štabu'', poručio je Aksentijević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke