Najmlađi trener Super lige sleteo u "zmajevo gnezdo"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.05.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalski klub Voždovac predstavio je u četvrtak novog šefa struke koji će na klupi zameniti Dragana Aničića.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ozbiljno je superligaš iz naselja Braće Jerković pristupio pripremama za novu sezonu. O tome svedoče potezi koje je Voždovac povukao u prvoj nedelji nakon poslednje takmičarske utakmice u sezoni 2018/19.

Klub se zahvalio na saradnji sportskom direktoru Grkiniću, a potom i kompletnom stručnom štabu na čelu sa Draganom Aničićem.

Rešenje je pronađeno ekspresno, pa je Radomir Koković (35) danas promovisan u novog šefa struke FK Voždovac!

"Želeo bih da izrazim zahvalnost Upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba", rekao je Koković na promociji.

Mladi stručnjak proveo je veći deo minule sezone na klupi Sinđelića koji je uveo u plej-of Prve lige Srbije, a potom je u plej-autu Super lige vodio Zemun koji je na kraju ispao u niži rang.

"Trudiću se da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal, kao i do sada. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje u fudbalu. Na taj način sam selektirao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom", poručio je Koković.

Voždovac se imenovanjem Radeta Kokovića za šefa struke opredelio za mladost što je za svaku pohvalu. "Zmajevi" su svojevremeno sa Ilijom Stolicom napravili sjajne rezultate, a nema dileme da se nadaju još većim uspesima pod vođstvom Radeta Kokovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Thursday, 23.05.2019
13:53

Svidja mi se sto nasi klubovi konacno dovode neke nove trenere, a ne da Nesko, Alkosanovic, Bekvalac i kompanija samo mijenjaju klubove..