Najluđi meč Super lige, Matić srušio Partizan i odveo Vošu u plej-of!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana doživeli su drugi poraz pod vođstvom Sava Miloševića u jednom od najčudnijih mečeva Super lige. Bojan Matić odveo Vojvodinu u plej-of posle 100 i "kusur" minuta igre na "Karađorđu".

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Veliki značaj imao je derbi 30. kola Super lige u Novom Sadu, a posle svega viđenog slobodno možemo da kažemo da je to bio jedan od najčudnijih mečeva u Super ligi Srbije.

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan sa 3:2 (1:1) i tako obezbedili plasman u plej-of. Meč u Novom Sadu trajao je oko 105 minuta, a epitet junaka poneo je napadač domaćih Bojan Matić.

Vojvodina: Rockov, Devetak, Saničanin, Đurić, Matić, Gojkov (od 90+4' Gajić), Zlomislić (od 88' Zukić), Milojević (od 57' Nešković), Stojković, Mitošević, Veselinović;

Partizan: Stojković, Vulićević, Valijente, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić (od 90+10' Smiljanić), Pantić (od 88' Ilić), Zakarić (od 55' Ivanović), Rikardo Gomeš.

Domaćin je stigao do vođstva posle nepuna tri minuta igre. Zimsko pojačanje Vojvodine Bojan Matić izbegao je ofsajd zamku i pogodio bliži ugao Stojkovićevog gola - 1:0!

Nakon vodećeg gola Vojvodine gosti su preuzeli inicijativu, domaćin je postao bezazlen po protivnički gol, ali ni Partizan nije uspevao da stvori neku izglednu šansu.

Sve do zaostavnog vremena na snazi je bio rezultat postavljen u 3. minutu, a onda je Zlomislić napravio prekršaj u opasnoj zoni što je Zoranu Tošiću omogućilo da novim golom iz slobodnog udarca donese izjednačenje Partizanu - 1:1!

Drugo poluvreme trajalo je oko sat vremena zbog prekida koji se dogodio u 60. minutu.

Utakmica je zaustavljena pri rezultatu 1:1. Oficijalni spiker je pozvao navijače Partizana da prestanu sa uvredama, ali su oni nastavili, pa su do njih otišli golman Vladimir Stojković i Zoran Tošić da ih ubede da prestanu.

Navijači Partizana su posle toga jače počeli da pevaju istu pesmu, zbog čega je sudija Miloš Đurđić prekinuo utakmicu, pa je sa igračima obe ekipe otišao u svlačionicu.

Meč je nastavljen posle desetak minuta prekida, a sve to je rezultiralo nadoknadom od 16 minuta!

Upravo su nakon isteka "regularnih" 90 minuta igre počele da se dešavaju najzanimljivije stvari. Vojvodina u 99. minutu stiže do novog vođstva preko Bojana Matića, a nedugo zatim isti igrač asistira Nikoli Gajiću koji je praktično overio plasman Vojvodine u plej-of.

Već u sledećem napadu, oko 101. minuta Đorđe Ivanović postiže drugi gol za Partizan koji osim u rezultatskom smislu nije mnogo promenio.

Vojvodina je zahvaljujući trijumfu nad Partizanom "uhvatila poslednji voz" za plej-of i završila preliminarni deo sezone kao osma na tabeli.

Partizan je i pored poraza ostao treći jer je Čukarički remizirao sa ekipom Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Monday, 08.04.2019
06:29

Pobediti partizan kuci i nije neka senzacija. Vosa je pobedjivala i mnogo jace timove. Btw, svaki navijac Vojvodine ce reci da od partizana jedino vise mrzi zvezdu.

avatar
dejanera2
Sunday, 07.04.2019
21:48

Mene interesuje do kada ce se tolerisati "navijacima" ovakvo i slicna (ili jos i gora) ponasanje na tribinama? Danas pevaju uvredljve pesme, pre 7 dana cekaju , sa motkama i bejzbol palicama, igrace Zvezde da izadju iz Pionira pa ovi moraju da cekaju citavih sat i po u hodnicima dok se bagra ne razidje! Podelili se u ko zna koliko grupa pa sad neko mora da ih razdvaja a ovamo se kunu u Partizan. Da sam na mestu Zvezde, Vojvodine, Radnickog... za navijace Partizana bi bila odredjena jedna tribina pa nek se mlate do mile volje. I ne samo da bih im odredio tu jednu tribinu nego bih ostavio da jos 2 sata posle zavrsetka utakmice budu sami na stadionu pa ko izadje -izasao je ko ne srecan mu ostanak!

avatar
Fikan
Sunday, 07.04.2019
20:20

Više se i ne nerviram oko fk.Tako nam i treba,kad igramo ko p.... Da bog da ispadnemo,eto.A blamiranje tek sledi u plej ofu.Ko će onda biti kriv? Kosač trave?

avatar
Südkurve München
Sunday, 07.04.2019
20:01

Svaka cast lipi moji, taman na jna da vas oderemo

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 07.04.2019
19:42

Mmmm, 'nate, mi smo ovo namerno izgubili jer smo hteli da budemo 4. da se derbi igra kod nas, ali ni Cuka nije pobedila...Nije nam svirano 5 penala, sva tri gola fudbalera Vojvodine su postignuta iz ofsajda, nama je ponisteno 6 cistih golova, igraci Vojvodine nisu dobili 6 crvenih kartona i 12 zutih. Tako da je ovo po pravilima pobeda partizana od 3-0. Imamo 12 bodova vise od Buducnosti iz Banatskog dvora i 14 od Hajduka iz kule na tabeli, idemo po titulu !

avatar
Mitita
Sunday, 07.04.2019
19:28

Nadam se da je ekipa na vrhu, sada vec svesna da moraju da napuste klub, sto je pre moguce.
21 bod nam fali do DRUGOG mesta???!!!
Pa zar je moguce da smo to docekali?
Rasprodali su sve igrace, novac strpali u dzepove, i sada sviraju u prstice.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 07.04.2019
19:22

Sudija je skratio ovaj mec jedno pet minuta i ostetio nas za onaj cist penal, ali, dobro, nije Vojvodina kriva sto mi imamo onakve idiote na tribinama i moze da se kaze da je sudija pogresio sto je svirao faul za slobodan udarac iz kojeg smo izjednacili tako da je ono kompenzacija. Lepa i zanimljiva utakmica za gledanje, uzbudljiva kao i uvek.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.04.2019
19:16

Novo kolo, nova krađa zvezdinih sudija: čist penal nije dosuđen za Partizan kada je Urošević kolenom u leđa udaren u šesnaestercu Vojvodine! Od 30 kola 27 krađa na štetu Partizan, Partizan je regularno izgubio bod tj. sva 3 samo u Surdulici, sve ostalo je ukradeno!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 09.04.2019
04:18

Sta se takmicite u Super ligi kad vas niko u Srbiji ne voli.