Najbrži golovi Super lige - Pavkov iza saigrača i bivših fudbalera Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.11.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Sećate li se sezone 2016/17 i najbržeg pogotka ikada u Super ligi?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije savladao je u sredu ekipu OFK Bačke rezultatom 3:1, a vodeći gol za domaće postigao je već u 26. sekundi napadač Milan Pavkov.

Na taj način Novosađanin je upisao svoje ime na listu TOP 5 najbrže datih golova u istoriji Super lige Srbije, ali je gol u 26. sekundi bio dovoljan za poslednje mesto na pomenutoj listi.

Ispred Milana Pavkova ostali su bivši fudbaleri Partizana Uroš Đurđević i Borko Veselinović, ali i bivši napadač Crvene zvezde Dušan Đokić, kao i momak koji trenutno nastupa za crveno-bele Nikola Stojiljković.

Većina se verovatno seća sezone 2016/17 kada je Uroš Đurđrević u dresu Partizana posle samo deset sekundi postigao vodeći gol protiv Čukaričkog.

Borku Veselinoviću je trebala sekunda više da savlada golmana Radničkog iz Niša u dresu Javora, a Dušan Đokić zauzima treće mesto sa golom za koji mu je trebalo 12 sekundi u duelu sa Voždovcem 2006. godine.

Na četvrtom mestu nalazi se saigrač Milana Pavkova Nikola Stojiljković koji je u dresu Čukaričkog posle 17 sekundi igre zatresao mrežu Crvene zvezde.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke