Najbolji tvitovi - Neka se ponove Njukasl i Brisel!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
20:18
Izvor: Sportske.net

Stadion u Humskoj već je dobro popunjen a navijači Partizana na društvenim mrežama šalju podršku crno-belima i priželjkuju da se ponove 27. avgust 2003. godine, odnosno 24. avgust 2010. godine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Grobari" broje sitno do početka revanš utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona posle koje će biti poznato da li će crno-beli treći put u istoriji igrati u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Stadion u Humskoj već je dobrano ispunjen i nema sumnje da nas čeka fudbalski spektakl pred 30.000 navijača Partizana koji će gurati crno-bele kao novom istorijskom trijumfu.

Poznato je da Partizan "juri" gol zaostatka iz prve utakmice ali "javno mnjenje" na društvenim mrežama ne sumnja da će šampion Srbije uspeti da nadomesti deficit.

Navijači Partizana na "Tviteru" komentarišu sve detalje vezane za večerašnji meč, od atmosfere, sastava pa sve do konačnog rezultata utakmice.

Evo samo nekih od velikog broja interesantnih "tvitova".
























Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Иван Брадоњић
Wednesday, 26.08.2015
20:34

Ja iskreno zelim da prodjete dalje. Evo zasto: n1. Zasto da navijam neki tamo tim, a ne za klub koji predstavlja nasu domovinu!?n2. To bi povecalo koeficijent nasoj ligi, i automatski bolju poziciju bi imali i ostali nasi klubovi pa ca i ZVEZDA!n3. Znam da ste navijali za Kairat, ali to cu veceras zaboraviti, zato sto zelim da bude bolje u ovaj truloj zemlji koju prepisava kako ko stigne, pa daj dosta je da se mrzimo izmedju sebe. SVI SMO MI SRBI SAMO NAS BOJE DELE! Ajmo sad hrabro :)