Najbolji na svetu bodri Zvezdu protiv PSŽ-a!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.12.2018.
13:02
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije pokušaće da priredi novo iznenađenje u Ligi šampiona i izbori proleće u Evropi, a podršku sa tribina pružaće mu i najbolji teniser sveta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najave da bi najbolji teniser sveta Novak Đoković mogao da uživo podrži Crvenu zvezdu na poslednje dve utakmice u Ligi šampiona nisu se obistinile.

Srpski teniser nije bio u Napulju, ali je zato najavio dolazak na stadion "Rajko Mitić" 11. decembra. Da Novak planira da uživo prati duel Crvene zvezde i Pari Sen Žermena potvrđuje i odgovor koji smo dobili iz njegovog tima, a u kojem se navodi da "postiji realna mogućnost" za tako nešto.

Najbolji teniser sveta veliki je navijač Crvene zvezde, a pored aktuelnog šampiona Srbije podržava fudbalske timove Monaka i Milana.

Utakmica Crvena zvezda - Pari Sen Žermen zakazana je za 11. decembar od 21 čas, a imaće veliki značaj za oba tima jer domaćin juri plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope, a gost mesto u osmini finala Lige šampiona.

Novak Đoković je u jesenjem delu sezone već dolazio na "Marakanu", ali je Zvezdu bodrio u prvenstvenom susretu sa Radnikom iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 06.12.2018
23:58

Одушевљен сам колико Ноле воли Звезду.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 06.12.2018
14:44

Mislio sam da je Modric u pitanju. :)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.12.2018
14:19

Nole Delijo u utorak se sa nama na Marakani veselio.