Najbolje za srpski fudbal? Lalatović objasnio šta Zvezda i Partizan treba da imaju, a ko je ''novi Mažić''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.02.2020.
08:38
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle ubedljive pobede nad Radničkim, Nenad Lalatović redom hvalio, pa i protivnika i sudiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nije bio zadovoljan trener Vojvodine kada je video da je Dragan Čolović delegiran za glavnog sudiju utakmice između Vojvodine i Radničkog, ali posle pobede njegovog tima rezultatom 3:0, utisak mu se promenio nabolje, bez obzira što je Čolović poništio još jedan gol koji je postigao Vukadinović.

''Čim ga je sudija poništio, znači da nije bio gol i moram da pohvalim gospodina sudiju danas. Rekao sam da, kad sude rasterećeni, vidi se da imamo sudije koji mogu biti novi Mažić, a on je to danas i pokazao, jer je sudio bez greške. Čak i kod situacije u kojoj sam mislio da je bio penal, moj igrač mi je rekao da penala nije bilo.

Sudio je meč 50-50 i to je ono što je najbolje za srpski fudbal. Volim kad takvo suđenje imaju i Crvena zvezda, Partizan i sve ostale ekipe, jer to donosi ovakvu atmosferu na stadionu.

Treba da pobedi onaj ko je bolji i uopšte nije bitno ko će to biti. Sudija treba da budu neprimetne, a gospodin Čolović je pokazao da je jedan od boljih sudija u Srbiji'', izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt Vojvodine.

Nije samo sudija Čolović bio pohvaljen od strane Lalatovića, već i protivnička ekipa Radničkog, na čijoj je klupi sedeo do letos, kada se neočekiovano preselio u Vojvodinu.

''Sve pohvale mojim igračima, kao i igračima Radničkog. U tom klubu sam proveo prelepih godinu dana, imao 13 pobeda zaredom i samo dva poraza.

Taj klub mi je ostao u srcu, kao i ljudi koji vode taj klub, a tu mislim na Ivicu Tončeva, Marka Jovanovića i gospodina Propadala, kojima želim mnogo sreće. Ovu pobedu bih posvetio našim navijačima, koji su danas bili fenomenalni i bili su naš 12. igrač. Sada se okrećemo nedelji i novom derbiju protiv Voždovca u Beogradu'', istakao je Lalatović i naglasio da je ovo bila možda i najbolja partija ekipe Vojvodine ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke