Nagrada i poklon - Mogu li Zvezdini omladinci do tri boda u Napulju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.11.2018.
17:18
Izvor: Sportske.net

Za igrače bi trijumf predstavljao nagradu za sve do sada urađeno, za trenera Živkovića rođendanski poklon.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Omladinska selekcija fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovala je jutros za Napulj na utakmicu 5. kola grupne faze Lige šampiona za mlade.

Gostovanje Napoliju biće poslednje u grupnoj fazi takmičenja za izabranike Bratislava Živkovića koji će u Italiji nastupiti bez pomoći najboljeg strelca Dejana Joveljića.

"Očekivanja su uvek najviša. Dolazimo u Napulj da se nadigravamo i sa željom da zabeležimo tri boda koja smo ispustili u prethodnim utakmicama. Oslabljeni smo, ne možemo da računamo na Joveljića, a Terzić je pod znakom pitanja. Nedostajaće nam naš najbolji strelac, ali imamo adekvatne zamene", rekao je Živković.

Utakmica se igra na rođendan Bratislava Živkovića, pa nema dileme da bi eventualni trijumf predstavljao najbolji mogući poklon za trenera Zvezdinih omladinaca.

"Pobeda bi predstavljala idealan poklon za rođendan. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda, ali pre svega priželjkujem da se pokažemo u najboljem svetlu. U svaki meč smo ušli maksimalno, igrali na visokom nivou, ali je nagrada u vidu bodova izostala. Nadam se da će doći baš u narenom duelu. Veoma je važno da momci napreduju i u skorijoj budućnosti se nametnu stručnom štabu prvog tima", dodao je Živković.

Nakon četiri odigrana meča Zvezdini omladinci zauzimaju poslednje mesto u Grupi C sa jednim osvojenim bodom i više nemaju šanse za plasman u eliminacije.

"Ovo takmičnje je veliko iskustvo za decu. Debitanti smo i svi učimo kroz utakmice sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem. Gradimo put za buduće generacije. Sigurn smo mogli i više, ali imajući u vidu da smo najmlađi treba biti zadovoljan. Očigledan je napredak igrača u poslednjih nekoliko meseci što je primarni cilj", zaključio je Zvezdin trener.

Utakmica petog kola Grupe C Lige šampiona za mlade između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 14 časova, a zanimljivo je da neće biti direktnog prenosa sa "Stadiona Komunale" u Fratamađoneu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke