Nadzorni odbor - Vazura nije kriv, Nedići vode hajku protiv kluba!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.03.2016.
17:35
Izvor: Sportske.net

U poslednjih nekoliko dana bilo je dosta napada u medijima na upravu kada se radi o poslovanju FK Partizan, a sada je stigao i odgovor na sve to od Nadzornog odbora.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Miloš Vazura je bio na udaru medija u poslednjih nekoliko dana, često je optuživan da je trošio milione dinara na nebitne ili manje bitne stvari, sve to nakon izjave Tatjane Rakas, bivše finansijske direktore FK Partizan.

Odluka je bila da Nadzorni odbor pregleda poslovanje Miloša Vazure, generalnog direktora Partizana, a zaključak je da je on radio u korist FK Partizan.

To je danas novinarima u Beogradu preneo Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora.

"Postoji osnovana sumnja da klubu ne žele dobro svima ovime i da iza ove nekorektne, ničim izazvane hajke stoje strukture koje predvodi Novak Nedić", rekao je Vuletić. Pored ovoga, dodao je da je hajka počela kada je Radnu grupu (telo koje je vodi klub sve do vanredne Skupštine) napustio Vojislav Nedić, inače Novakov otac.

"Zašto se ovi napadi, tendeciozni i neprovereni, poklapaju sa ostavkom Vojislava Nedića, ja nemam odgovor, ali jasno je i sigurno da imamo konstantne medijske natpise i napade, koji su maliciozni i tendeciozni i povrh svega neprovereni, poslednjih 10-15 dana", istakao je Vuletić, a pritom je i pozvao sve nadležne organe da reaguju i da dođu u Partizan i provere poslovanje tog kluba.

Pred kraj razgovora Vuletić je nagovestio da će biti podnešena i krivična prijava protiv Tatjane Rakas koja je prema njegovim rečima došla u klub pod uticajem Vojislava Nedića. Razlog za podnošenje prijave jeste odavanje poslovnih tajni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 15.03.2016
22:40

Ne daj se cika Vizura,ne mogu oni da te teraju,onoliko dugo koliko ti mozes da ostanes,svi govore neistinu,ti si u sustini jedan posveceni predani sportski radnik koji se savrseno razume u materiju kojom se trenutno bavi i shodno tome-imas adekvatnu platu.Izdrzi,mi smo uz tebe.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 15.03.2016
22:39

Kome smeta jak Vazura? :)

avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 15.03.2016
20:19

Ono sa kolima je cist krivicni postupak. Rakasovoj nista ne mogu .

avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 15.03.2016
19:43

Kakva ekipa na slici,sve moj do moga,a dzepovi se otegli do kolena :D

avatar
Tuesday, 15.03.2016
18:46

Meni je drago bilo što je Đura posle dugodišnjeg sporovođenja štetne politike u Partizanu otišao, drago mi je i što ste dobili rat unutar kluba protiv tate i sina Nedića ali recite vi nama da li su oni naterali Vazuru da se ponaša kako se ponašao i da li to priliči generalnom direktoru Partizana? Na kraju krajeva koje kvalifikacije i preporuke ima Miloš Vazura da bi bio generalni direktor Partizana? Da li je on ekspert u oblasti ekonomije? Nije! Da li je uspešan biznismen koji zna kako funkcionišu velike firme? Nije! Da li je čovek iz fudbala? Nije! Razume li se on uopšte u fudbal? Ne! Ajde svi napolje iz kluba!

avatar
bobar84c
Tuesday, 15.03.2016
18:41

Nije moguce https://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0