Nadležnima stiže poruka iz Zvezde: ''Preduzmite mere, sve je očigledno!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.03.2019.
12:20
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sad se čeka nova reakcija iz FSS.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kao i jesenas, kada se posle 158. večitog derbija više pričalo o suđenju, nego o samoj igri na terenu, tako je i ovih dana posle još jednog duela ''večitih rivala'', odigranog na stadionu ''Rajko Mitić''.

Ponovo je završeno rezultatom 1:1, ali sada se iz Crvene zvezde žale na nepriznat gol Bena u prvom poluvremenu, uz to osporavaju i regularnost Partizanovog pogotka koji je postgnut desetak minuta kasnije. Takođe, smatraju da je i Nemanja Nikolić trebalo da bude isključen...

Na tu temu se u izjavi za ''Informer'' oglasio prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović koji je pozvao nadležne da konkretnije reaguju, iako se predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović oglasio odmah po završetku meča i istakao da je Zvezda oštećena zbog nepriznatog gola.

''Nadležni organi treba da odrade svoj posao, a posla ima. Nama nije u interesu bilo kakvo zaoštravanje situacije jer želimo da se priča o igri Crvene zvezde i rezultatima koje beležimo u Srbiji i Evropi.

Ja shvatam da su sudijske greške sastavni deo igre, ali ove o kojima je reč su drastične. Nadam se da će organi koji se time bave preduzeti odgovarajuće mere jer su stvari toliko očigledne'', objašnjava Mijailović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 05.03.2019
00:24

Дуго нас нису овако покрали као у овом дербију.

avatar
saka7903
Monday, 04.03.2019
14:10

Sta je bilo bilo je.
Bolje bi bilo da se izanalizira igra koja je bila sve samo ne igra dostojna RENOMEU KLUBA KAO ŠTO JE CRVENA ZVEZDA I RENOMEU IGRAČA KOJE PREDSTAVLJATE KAO VRHUNSKE.
Jedina svetla tačka na ovom derbiju je bila KOREOGRAFIJA DELIJA TOKOM ČITAVE UTAKMICE I KOJA DOBIJA JEDNU FRHUNSKU 10-ku,ostalo JEDVA 0,5

avatar
bagra
Monday, 04.03.2019
13:26

Cek cek, a zasto se nisu preduzimale mere kada su postizani golovi iz auta, a to i nije tako davno bilo. Pa se svirala i po 2 penala za poluvreme, ne secam se da ste se bunili. Neka se uvede lepo VAR i lepo sudija i komisija pogledaju, i nema vise ko je i sta je radio. Nama je taj VAR potrebniji nego bilo kojoj ligi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.03.2019
13:51

Mozda zbog toga kad je postignut gol iz auta sto je posle postignut i izjednacujuci gol rukom. Treba gledati sve, a ne selektivno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.03.2019
18:36

Manje vazno, obadva su bila neregularna tako da tu niko nema pravo da se zali i kuka.

avatar
bagra
Monday, 04.03.2019
15:38

Da, ali je prvo postignut iz auta.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.03.2019
13:25

Dok se u FSS za sve pita pocasni Predsednik i njegovi poltroni takve derbije i takvo sudjenje cemo i dalje da gledamo.

avatar
svojnasvome
Monday, 04.03.2019
13:56

Ko je vise osteceni u ovom derbiju? Vama sviran ofsajd, nije dobio crveni nikolic.....nama kod tog ofsajda nije svirano cisto igranje rukom - simic neposredno pre postizanja gola, kod vaseg gola faul nad nikolicem jer ga vas igrac gazi Ali umesto, ako nije vec pustena prednost za kontru, I nama faul, svira se vama faul posle cega dajete gol....dosta bre vaseg spinovanja, oterali ste Mazica Iz naseg prvensta, gde mi "A"nismo rekli, za npr drastican penal za nas u Nisu kod igranja rukom pavkova....a vi ste ga izbacili da ne svira zvezdi mesecima, a indirektno I da ode Iz Srbije...dosta bre spinovanja

avatar
Ovono
Tuesday, 05.03.2019
11:00

Ti si bre decko potpuno prolupao, doduse odavno. Klasican primerak raka koji razjeda drustvo u celini vekovima unazad. Nisi ti kriv jer sa druge strane i ne mozes bolje, drugacije barem. DNK ne mozes zeznuti. Zao mi te majke mi!

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 04.03.2019
19:30

Najjače ti je ovo za Mažića,pa vodili ste hajku na njega mesecima a sad niste rekli A....kraljevi licemerja, demagogije i spinovanja...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.03.2019
14:53

Ovo sto si ti napisao ja nisam siguran da to veruje cak ni onaj vas Pantic. Gde vam je obraz da se posle svega jos predstavljate kao zrtve. Sramota, stvarno velika ste sramota od kluba sa takvim stavovima.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
14:43

Zaboravio si penal za nas.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 04.03.2019
14:30

da niste vi?crveni nikolica,crveni pavlovica ima zuti i sa ledja obara igraca koji ulazi u 16,ponisten nam cist gol,i vama prihvacen gol iz ofsajda,plus penal se ne svira kad igrac lezi na zemlji a ti se zatrcis i padnes na njega znas,smesni ste