Na terenu "popili petardu", a onda ih je Miloje nahvalio kao niko pre!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
18:05
Izvor: Sportske.net

Doživeli su fudbaleri Vojvodine još jedan težak poraz u duelu sa Crvenom zvezdom, ali su posle utakmice dobili ogroman kompliment od trenera beogradskih crveno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u Novom Sadu sa 5:0 i tako došli na korak od odbrane šampionske titule.

Pitanje pobednika rešeno je sredinom prvog poluvremena kada su gosti iz prvih udaraca ka golu stigli do 2:0.

"Znate kako, dok Pavkov nije dao evrogol koji se retko viđa bila je izjednačena utakmica. Tražili smo taj jedan gol, posle je i drugi pao iz jako lepe akcije i nakon toga smo kontrolisali utakmicu", rekao je Vladan Milojević posle meča u izjavi za TV Arena sport.

Zvezda je na tri prvenstvene utakmice ove sezone dala Vojvodini 13 golova, a primila samo jedan. Milojević ipak smatra da u Novom Sadu nemaju razloga za brigu.

"Mogu da kažem da je ovo pobeda iskustva nad mladošću ekipe Vojvodine. Svaka čast Vojvodini, ima ozbiljan potencijal u igračima, možda i najbolji od svih klubova u Super ligi. Sigurno da uz dobar rad mogu da budu ozbiljan pretendent za najviši plasman u Super ligi sledeće sezone", poručio je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli će u slučaju trijumfa na sledećoj utakmici odbraniti šampionsku titulu.

"Okrećemo se narednoj utakmici. Bitno je da smo imali dobru reakciju posle Partizana, ozbiljnost koju tražim od igrača i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu", zaključio je Zvezdin terner.

Tri kola pre kraja Crvena zvezda ima šest bodova više u odnosu na Radnički iz Niša i prednost boljeg plasmana u preliminarnoj fazi takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca
Wednesday, 01.05.2019
19:05

Milojevic se ovom izjavom ili sali ili zafrkava!Vojvodina je odigrala diletantski.Prvo poluvreme cak sa samo dva suta na gol zvezde!
Toliko o strucnoj opservaciji Miloja!