Na pomolu spektakl - Zvezda vs Dortmund!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
10:42
Izvor: Sportske.net, Sport

Fudbaleri Crvene zvezde ovog leta neće učestvovati u evropskim takmičenjima, ali su na dobrom putu da dogovore jedan veoma atraktivan prijateljski meč u sklopu priprema za novu sezonu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je već poznato, klub sa Marakane je, posredstvom svog nekadašnjeg trenera Aleksandra Jankovića već dogovorio dve prijateljske utakmice protiv belgijskih prvoligaša - Mehelena i Genka, ali kako sada stoje stvari, to bi bio samo uvod u pravu poslasticu uoči starta nove sezone!

Naime, današnji ''Sport'' prenosi da postoji mogućnost da se Crvena zvezda početkom avgusta sastane i sa vicešampionom Nemačke, ekipom Dortmunda, čije boje brane i dvojica srpskih reprezentativaca, Miloš Jojić i Neven Subotić!

Navodno je inicijativa potekla iz Dortmunda, na Marakanu je stigao usmeni poziv, a s obzirom na ime i atraktivnost potencijalnog rivala, utisak je da nema nijednog razloga da se ne dogovori odigravanje te utakmice.

Predloženi termini su 2. ili 3. avgust, a utakmica bi se odigrala u Vaduzu, što bi sasvim odgovaralo Zvezdi, jer bi prema planu priprema, crveno-beli tada ''finiširali'' rad u Sloveniji i duel sa Dortmundom bi im bio najbolja moguća provera pred početak novog šampionata u kome će braniti šampionsku titulu.

Ipak, da sačekamo rasplet, odnosno i zvaničnu potvrdu da će do ove utakmice i doći. Nekada bi dueli našeg šampiona sa najvećim evropskim klubovima bili nešto što se podrazumeva, danas to sve više postaje senzacija, ili sticaj nekih srećnih okolnosti...

Jojic


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke