Na početku sezone bio je u Zvezdinih startnih 11, hoće li se vratiti među startere?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li će se nešto promeniti posle prvenstvene pauze?

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Crvenu zvezdu tokom jeseni očekuju brojni izazovi, pre svega u Ligi šampiona, počev od gostovanja Bajernu u Minhenu.

Treneru Milojeviću su potrebni svi igrači, spremni za maksimalne napore, a ono što može da ga raduje jeste i to da je štoper Srđan Babić oporavljen od povrede i potpuno je spreman.

''Pauza je došla u dobrom trenutku, imali smo malo vremena da se odmorimo. Zaista su uzbudljiva dva i po meseca iza nas. Za kratko vreme smo odigali osam evropskih utakmica, ostvarili veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona i zabeležili sve pobede u Superligi.

Ostvarili smo rezultate kakve smo zacrtali na početku sezone i sada moramo da nastavimo da treniramo u visokom ritmu kako bismo nastavili sa dobrim partijama'', istakao je Babić za klupski sajt.

On je sezonu počeo kao starter u tandemu sa Milunovićem, ali sada taj tandem čine Degenek i Milunović. Tokom aktuelnih mini-priprema, Babić se isticao i u ofanzivi, postizanjem golova.

''Imali smo često po dva treninga na dan, radili smo naporno i pripremali se za predstojeće izazove. Bilo je rada ni fizičkoj pripremi, a svakako nam je svima zabavnije kada nas šef podeli u dve ekipe i kada igramo na dva gola.

Svi smo borbeni, ne volimo da gubimo ni na treningu, tako da se trudim i da se trudim i da nekim udarcem glavom iznenadim golmana. Dosta vežbamo i prekide, tako da su to situacije u kojima mogu da zatresem mrežu. Uvek sam maksimalno koncentrisan da sačuvam mrežu, to mi je kao štoperu najvažnije'', istakao je Babić.

Zvezda narednog vikenda, u subotu od 18 časova, dočekuje ekipu Inđije.

''Svakako će nam značiti da sa pobedom i u dobrom raspoloženju krenemo da se spremamo za put u Minhen gde ćemo otpočeti takmičenje u grupi. Očekujemo uzbudljivu jesen, u Ligi šampiona nema lakih protivnika, ali verujem da će nam naše jedinstvo i borbenost mnogo pomoći da obradujemo naše navijače'', poručuje Babić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Wednesday, 11.09.2019
00:11

Mi pukli u basketu, raspadamo se u fudbalu a vi ovde o Babicu?! Katastrofa

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 11.09.2019
00:46

Hahahah sta ti je kompleks,ne moze ni vest o nama da istrpi uh uh :D :D

avatar
RG VILI
Wednesday, 11.09.2019
12:45

Ovaj da valja ne bi bio kod vas i sad su nasli tu vest da daju!? Zamisli vest, bio u 11 dali ce da se vrati, to damo vi mozete da trazite vest :) Ne ti nisi na nasim vestima, pa vidi sve nase i vase vesti i ko je gde vise :)

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 11.09.2019
11:53

Pukli smo zbog vašeg čoveka.trenera koji to nije i nikada ne ume biti.