Na meniju Bačka Topola - Ulog, četvrtfinale Kupa! (15.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.11.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Utakmicom sa drugoligašem iz Bačke Topole aktuelni šampion Srbije otvara poslednji ciklus u jesenjem delu sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poslednji ciklus utakmica u jesenjem delu sezone fudbaleri Crvene zvezde počinju odloženim duelom osmine finala Kupa Srbije sa drugoligašem iz Bačke Topole.

Ekipa Vladana Milojevića odigraće u sledećih dvadesetak dana osam utakmica u tri različita takmičenja, a prva u nizu imaće eliminacioni karakter.

Zbog gostovanja Liverpulu crveno-beli nisu mogli da odmere snage sa TSC-om u predviđenom terminu, pa će danas na domaćem terenu tražiti mesto među osam najboljih u najmasovnijem fudbalskom takmičenju.

Povrede su i ovoga puta skrojile tim Vladana Milojevića, a kada uzmemo u obzir i igrače koji su imali obaveze u nacionalnim selekcijama dolazimo do čitave postave na koju strateg crveno-belih danas ne može da računa.

Utakmica će verovatno biti igrana u ambijentu kakav je bio sinoćni na stadionu Partizana. Radni dan, loši vremenski uslovi, neatraktivan protivnik i "obaveze" koje će mnogi imati prema slavskim trpezama uticaće na posetu, ali će Zvezda morati da se izbori sa okolnostima koje joj ne idu u prilog i opravda ulogu favorita.

Kada uzmemo u obzir koje sve igrače Milojević danas neće imati na raspolaganju, a o tome ste više mogli da čitate OVDE, za očekivati je da trener Crvene zvezde drugoligašu iz Bačke Topole suprotstavi sledeći sastav:

Popović;
Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin;
Milijaš;
Kafu, Meleg, Ebisilio, Jevtović;
Stojiljković.


Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i TSC-a počinje u 15 časova. Direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena sport.

Podsećanja radi, plasman u četvrtfinale nacionalnog kupa do sada su obezbedili Partizan, Radnički Niš, Spartak ŽK, Vojvodina, Mladost Lučani, Napredak i Radnik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 21.11.2018
12:17

Sa Kafuom, Milijasem, Sumailom i Stjiljkovicem u timu do poslednjeg minuta utakmica ce biti neizvesna.

avatar
Ccedo
Wednesday, 21.11.2018
12:08

Ja ocekujem kilav mec.Prosto zato sto je kup a kupovi su cak cesto i namesteni ...Mada mislim da Zvezda ove godine ima ambicije da osvoji sve sto moze.