Na ''Marakani'' večeras Duća, Mitar i ekipa, a na RTS-u ''Moša i Tirke''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.11.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net

Da li će večeras cela Srbija moći da gleda duel ''Orlova'' protiv Škotske?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras igra istorijsku utakmicu protiv Škotske, ima priliku da se posle dve decenije ponovo plasira na Evropsko prvenstvo i čitava fudbalska javnost sa nestrpljenjem iščekuje 20:45h i početak ovog dvoboja na ''Marakani''.

Posle pobede nad Norveškom u Oslu ponovo se vratila navijačka euforija kada je reprezentracija Srbije u pitanju i nadamo se da će takva atmosfera potrajati i da će nositi naše ''Orlove'' i narednog leta na završnom turniru, gde nas (ili Škote) već mesecima čekaju Engleska, Hrvatska i Češka u grupi u kojoj je još jedno slobodno mesto.

Nažalost, naši reprezentativci zbog pandemije koronavirusa večeras neće osetiti huk sa tribina koji bi im mnogo olakšao posao protiv čvrstih Škota, ali verujemo da pozitivnu energiju možemo da im prenesemo i ''daljinski'', zahvaljujući TV prenosu.

Međutim, TV prenosa ponovo neće biti na Javnom servisu, TV prava su odavno podeljena i RTS je u toj utakmici izgubio, kao i mnogi ljubitelji fudbala koji će večeras morati da se snalaze kako bi bodrili selekciju Ljubiše Tumbakovića, ukoliko nemaju u svom kablovskom ''paketu'' TV Nova S, koja će direktno prenositi ovaj meč.

Onima koji se ne snađu, ostaje kao uteha još jedna epizoda serije ''Montevideo, vidimo se'', koju je RTS u programskoj šemi najavio u terminu od 20 časova i pet minuta, pa ćemo još jednom moći da se podsetimo 1930. godine i avantura Moše, Tirketa i ekipe...

S druge strane, RTS je mislio na ljubitelje košarke, koji će moći da prate utakmicu ženskih košarkaških reprezentacija Litvanije i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenmstvo. Taj meč počinje u 15:55h, TV prenos je na RTS 1.
-
baner mitrovic tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke