Na Marakani sve ''toplije'' pred derbi, ''plus 13''!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.02.2020.
19:57
Izvor: Sportske.net

Bez neizvesnosti u duelu sa ''Lalama''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 22. kola Linglong Superlige, Crvena zvezda je pred svojim navijačima na ''Rajku Mitiću'' savladala Vojvodinu sa 2:0 i tako na najbolji način iskoristila današnji kiks Partizana u Senti protiv TSC-a.

Sada Zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, nedelju dana pred duel sa crno-belima.

Bila je ovo premijera Dejana Stankovića na ''Marakani'' u ulozi trenera Crvene zvezde i druga uzastopna pobeda u zvaničnim, takmičarskimmečevima u Linglong Superligi.

Na vođstvo crveno-belih čekalo se 18 minuta, a onda mladi Željko Gavrić sa leve strane centrira u kazneni prostor gostiju, El Fardu Ben iskosa sa desne strane volej udarcem zahvata loptu i šalje je u bliži ugao gola golmana Rockova.

Četiri minuta kasnije Milan Pavkov je posle akcije sa Nikolićem imao stopostotnu priliku, kada nije uspeo u situaciji jedan na jedan da savlada Rockova.

Na isteku prvih pola sata igre, Nikolić je pogodio i stativu, a jedinu pravu priliku gosti su imali u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Đuričić bio neprecizan iskosa sa desne strane.

U nastavku, dva ključna detalja - isključenje Gemovića u 61. minutu zbog drugog žutog kartona i evrogol Marka Gobeljića pet minuta kasnije za konačnih 2:0.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović (od 79. Babić), Rodić – Petrović (od 66. Vulić), Jovančić – Ben, Nikolić, Gavrić (od 66. Vukanović) – Pavkov.

Vojvodina: Rockov – Stojković, Đurić, Saničanin, Devetak (od 49. Andrić) – Topić, Drinčić – Đuričin, Bojić (od 64. Đurišić), Gemović – Mrkaić (od 73. Zukić).

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 23.02.2020
22:03

Sudijska organizacija je uvela nova pravila za Supper Ligu. Kad se u protivnickom sesnaestercu sudare dva igraca partizana sudija svira penal za partizan.

avatar
Realni Arthur
Saturday, 22.02.2020
23:47

Sta se prepucavate bez veze, pa deki je rekao sve, danas najbolji su bili navijaci, od igre nista, ali nista novo, ja mislim da ljubitelji fudbala nemaju sta da gledaju, uzas i Zvezda i Partizan, Sta bre neko bogat ne se javi pa lepo skockati u jedan tim Pavlovica, Stevanovica, Gavrica, Nikolica, Erakovica, i jos neke mlade igrace, dosta bre vise ovih nabudenih stranaca, pa ovaj Sadik, Ben, pa Suma (kao da nije igrao danas) Boaci, Ben, da ne pricam o Zanderima, La parama, i ostalom boranijom! Ne znam, mnogo losi i Zvezda i Partizan, samo izgleda da Zvezda je malo manje losija. Zato, svi u rupe, a ovih +13 ma bre, zalosno je sve, pateticno, dosadno, sta je sad bitno pa neka su tri razlike ako ima igre, a ne sve neke golove bez veze, ne od akcija, sansi nego sve neki karamboli, ili slucajni kao onaj Njegosov prosle nedelje!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.02.2020
23:29

Na Marakani sve toplije, a pored kuce cveca sve veca zima-13 na termometrima.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 22.02.2020
21:16

Sasvim dovoljno za pobedu. Koliko smo krila doveli, koliko para baceno....A najbolji igrac trenutno, najbolje krilo nam igralo u Graficaru. Gavric je paklen fudbaler. Lagana utakmica za mirnih plus 13, za nesto vise od nedelju dana overavamo titulu. Ovi sto im je danas poklonjen bod iz izmisljenog penala da nam se zahvale sto su povecali prednost nad Vojvodinom.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 23.02.2020
07:19

Pogledas Gavrica u prvih 15 minuta,sedam puta je probio zavrnuo loptu i svaki put je bilo opasno.Decko uradio vise u dve utakmice nego sva pojacanja zajedno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.02.2020
21:05

Kojih +13? Onih + 3 protiv inđije, onih + 3 u Kruševcu, onih +3 protiv rada, onih +3 protiv voždovca, onih +3 protiv čukaričkog itd sigurno jedno 20-ak bodova uz pomoć sudija, a na drugoj strani zbog sudija Partizan je ostao bez 2 boda u Kruševcu, 3 protiv voždovca, 3 protiv čukaričkog, 2 protiv tsc-a...sudije su samo do sada napravile 30-ak bodva u korist zvezde samo direktnim greškama, a da ne pričamo generalno o suđenju koje je na strani zvezde dok ne stekne 2 gola razlike i protiv Partizana svuda gde sudije prepoznaju priliku da ukradu, da ne bude krali smo, a Partizan ipak pobedio. Ovo bi bio još jedan cirkus, ali pošto je bilo muzike s razglasa i vatrometa u toku utakmice onda je vašar.

avatar
La bestia negra
Saturday, 22.02.2020
21:48

Ne treba 13 nego 14 Partizan ukrao danas gol iz nepostojeceg penala

avatar
Saturday, 22.02.2020
23:15
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.02.2020
20:57

Saničanin je ubeležio novu asistenciju zvezdinog protivnika za golove zvezde, sada sigurno zvezda ima više asistencija iod protivničkih nego od svoj igrača, a sve je to lepo Piper sačuvao koji ni šansu nije dao vojvodini jer nije dosudio 10-ak prekršaja oko šesnaesterca zvezde iz pozicija koje Drinčić pretvara u golove i asistencije, nije pokazao još jedan žuti i samim tim crveni Petroviću kada je s leđa udario Dričića u klizećem startu i nije isključio Milunovića za nekoliko prekršaja u nizu s leđa, a ni faulove nije dosudio za vojvodinu tada. Dok danas u Senti zvezdine sudije ostavljaju Partizan bez još dva boda priznajući gol tsc-u nakon ofsajda i sudeći Partizanu protiv tsc-a slično kao vojvodini protiv zvezde. Na tome se zasniva zvezdina istorija i njena "veličina". Drugačije ne ume.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.02.2020
23:31

Vidis na kakve grane sppadne covek kad ceo zivot mrzi Zvezdu vise, nego sto voli svoj klub, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Dorotej
Saturday, 22.02.2020
23:32

Tarzane, frka ti je. Sa Dejanom smo počeli da igramo ozbiljan fudbal, a vi ste sve jadniji. Nije to lako.