Na "Marakani" kao u mravinjaku, neimari pre Nejmara!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.09.2018.
19:58
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju 18. septembar i duel sa Napolijem ali se isto ne može reći za radnike koji su se dali u veliku akciju.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Svaki minut i sat od velikog je značaja za radnike na stadionu "Rajko Mitić" koji su angažovani na sređivanju prostorija na zapadnoj tribini.

Do prve utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona koju će Crvena zvezda odigrati protiv Napolija ostalo je dve nedelje, tako da neimari neće imati mnogo vremena.

Zvezda je odlučila da dodatno uredi prostorije na zapadnoj tribini jer će ove jeseni na "Marakani" gostovati neka od najvećih imena svetskog fudbala, a navijači podržavaju promene na bolje.

Podsećamo da je aktuelni šampion tokom prethodne sezone izdvojio velika novčana sredstva za sređivanje stadiona "Rajko Mitić" i izgradnju terena iza južne tribine.

U planu su još veće investicije i dodatno sređivanje stadiona, a tim povodom je početkom prošlog meseca raspisan pozivni konkurs za idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 04.09.2018
22:31

Ти су радови у склопу реконструкције западне трибине.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.09.2018
09:31

Ne, to je zbog striktnih propisa Lige Sampiona.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 04.09.2018
22:23

Evo sta je bivsi trener partizana rekao za Srbija Danas: "Najlakše je kukati. Zvezda je ušla u Ligu šampiona i to navijače Partizana više boli nego što oni nisu u Ligi Evrope". Barem je bio surovo iskren.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 04.09.2018
20:01

Sve je lepsa svakog dana kuca evropskog i svetskog, a naseg pravog srpskog velikana.