Na koje igrače će Miloje računati za put u Pariz? Evo kad će doneti odluku

Autor: Beta Beta
subota 29.09.2018.
23:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je uvek teško igrati protiv Mladosti i dodao da će tek u ponedeljak znati na koje igrače će moći da računa za meč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Zvezda je večeras pobedila Mladost sa 2:1 u desetom kolu Super lige Srbije golovima Džonatana Kafua iz jedanaesterca i Branka Jovičića, koji je u 68. minutu sa distance zatresao mrežu za trijumf.

"Veoma je teško igrati protiv ekipe iz Lučana, rekao sam to i pre meča. Imaju fantastičan blok i ubitačnu kontru. Trudili smo se da probijemo blok što nije lako, ali smo i gledali da ne primio gol i dođemo u situaciju da jurimo rezultat.

Rival je potvrdio da je ekipa koja zaslužuje mesto u plej-ofu i želim mu uspeh u daljem takmičenju", rekao je Milojević posle utakmice.

Šampiona Srbije već za četiri dana očekuje meč u Ligi šampiona, jer u sredu gostuje Pari Sen Žermenu u okviru drugog kola grupe C.

"Okrećemo se utakmici u Parizu, za nas pravom spektaklu. Tek u ponedeljak ćemo znati koji igrači će biti na raspolaganju za taj duel.

Vujadin Savić, Nikola Stojiljković i Ričmond Boaći nisu bili u konkurenciji, Lorenco Ebisilio je igrao pod virusom, probali smo i da odmorimo Nenada Krstičića, ali je situacija zahtevala da uđe u igru", rekao je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Sunday, 30.09.2018
18:12

jovancic pre causica i jovicica a trojka iza spica marin ben i ebisilio

avatar
Апис
Saturday, 29.09.2018
23:55

Само да не прођемо ,,као кнезови у сечи". Све испод 4:0 за ПСЖ бићу задовољан...