Na "Čairu" priča o tituli samo pod jednim uslovom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
12:21
Izvor: Sportske.net

Sav fokus usmeren je na duel sa Crvenom zvezdom. Priča o tituli zabranjena do subote uveče.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Priča o Radničkom kao kandidatu za šampionsku titulu neće na "Čairu" biti aktuelna sve do završetka utakmice sa Crvenom zvezdom.

Tek nakon što ekipa Nenada Lalatovića odradi posao u derbiju i eventualno ostvari dobar rezultat, na "Čairu" će razmišljati o mogućnosti da u tekućoj sezoni uđu u borbu za trofej.

"Sada razmišljamo samo o utakmici sa Zvezdom... Ako pobedimo, razmišljaćemo i o tituli, ali idemo korak po korak. Polako, nigde ne žurimo", kaže u izjavi za "Žurnal" predsednik Radničkog Ivica Tončev.

Prvi čovek niškog Radničkog bio je funkcioner FK Crvena zvezda pre preuzimanja funkcije u superligašku sa "Čaira". Zanimljivo je i to da su tri dana pred veliki derbi u jednom beogradskom restoranu viđeni Zvezdan Terzić i predsednik Radničkog.

"Bio sam na ručku u restoranu u kojem je bio i gospodin Terzić. Poznajemo se, razmenili smo par reči", poručuje Tončev i ističe da razgovora o derbiju nije bilo.

Radnički subotnji derbi sa Zvezdom dočekuje kao drugoplasirani na tabeli sa devet bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Utakmica 17. kola Super lige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se u subotu, 24. novembra, sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
13:36

Partizan, Vojvodina, Cukaricki, Napredak, stara dobra lucanska Mladost, Vozdovac, Zemun i Rad ili Macva (ako budu dobri, ali, mesta ima tek za jednog) protiv zvezde, radnickog, radnika, proletera, dinama, spartaka i backe kojoj nemam sta toliko strasno da zamerim jer mislim da nisu u istom ''fazonu'' kao ovih 5-6 nazovi klubova, ali, jednostavno su premali klub za SL i nerviraju me. Javor, Radnicki Kragujevac, Smederevo, Borac, Sloboda, ali, i OFK-ica, Hajduk, Radncki Pirot (daleko bi bilo bolje da nam zaigraju oni koji su imali i po 20 hiljada gledalaca na svojim utakmicama devedesetih nego tamo neki radnik pa i dinamo iz vranja), a zasto da ne jednom i pancevacki Dinamo pa da idemo kod nekoga odavde u goste:-D